Xoloitzcuintli

Xoloitzcuintli

Xoloitzcuintli ursprungligen från Mexiko.

Rasehunden är hypoallergenisk. När vi säger att en hund är allergi-vänlig och allergivänliga innebär avsikt att det aldrig kommer att ge en allergisk reaktion bland allergi, utan helt enkelt att man kan förvänta sig en mildare Reaktion än andra hundar.

Som regel vänligt över andra hundar.

Gruppering av xoloitzcuintli: Xoloitzcuintli är auktoriserad i gruppering til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «hundar av urhundstyp» (5.6) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». Fédération Cynologique Internationale märk för xoloitzcuintli är 234 och den ble lägt till FCI databas 2008-11-04. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «diverse». United Kennel Club klassificera rasehunden som «vinthundar och paria hundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «toy».

Rashundens struktur: Män är så hög som 23 til 58 centimeter høy. Honor är så hög som 23 til 58 centimeter høy. Män kan väga från 5 til 23 kg hos vuxna hundar. Honor är så tung som 5 til 23 kg hos vuxna hundar. Rasehunden har stora står upp öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Xoloitzcuintli har en relativt gemensamma byggd kropp. Halen är kort och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa.

Olika info om rasehunden: Rasehunden är vanligtvis inte problemfyllt å snoka upp i försäljningen annonser. Xoloitzcuintli kallas ibland Mexican Hairless Dog, Xoloitzcuintle, Standard Xoloitzcuintle, Intermediate Xoloitzcuintle, Miniature Xoloitzcuintle, Tepeizeuintli. Engelska ras namn på rasehunden är Xoloitzcuintli.

Xoloitzcuintli bilder

Xoloitzcuintli Xoloitzcuintli Xoloitzcuintli

Närstående rashundar

Listan nedan visar några andra rashundar som har relationer till xoloitzcuintli:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Shar Pei
Shar Pei

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!