Whippet

Whippet

Whippet är en framstående jakthund. Vinthundar kan vara bra jakthundar, men idag används de främst som ett företag hund

Whippet ursprungligen från England.

Whippet är en väldigt intelligent hundra. Mental stimulans är nödvändig för välfärd.

Whippet skjul normal. Den kräver anspråkslös pleie av pelsen.

Whippet är inte komplicerade öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundra. Whippet är en överkänslig hund och det är därför lätt dressyr. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver normal idrott.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okänd. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta rasehunden.

De kan skälla, men vanligtvis bara av normal grad. Dessa hundar tål kyla integreras så bra. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Klustring: Whippet är auktoriserad i gruppering til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «släthåriga vinthundar» (10.3) i grupp «vinthundar». International Federation of Kennel Klubbar antal för whippet är 162 och den ble lägt till FCI databas 2007-03-06. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «hound». United Kennel Club klassificera rasehunden som «vinthundar och paria hundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «hounds».

Hälsa hos whippet: Tyvärr kan inga hundar få försvagad hälsa. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens utseende: Whippet är en medium hundra. Manliga hundar är så hög som 48 til 56 centimeter høy. Tisper är så hög som 46 til 53 centimeter høy. Manliga hundar kan väga från 11 til 20 kg tung när den är full-växt. Tisper är så tung som 11 til 20 kg tung när den är full-växt. Rasehunden har små vika öron. Benen är vanligtvis ganska lång. Whippet har en smal anatomi. Halen är kort och hängande. Pälsen på whippet är kort.

Extra info om rasehunden: Prognoser år att leva för en whippet är 12 till 15 år. Rasehunden är ganska populär och lätt å hitta marknaden.

Whippet bilder

Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet

Närstående rashundar

Här kommer du att se ett antal rashundar ungefär med whippet:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Grand danois
Grand danois

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!