Welsh Springer Spaniel

Welsh Springer Spaniel

Welsh Springer Spaniel är en utmärkt jakthund. Spaniel hundar är vanligtvis utmärkt till jakt. De ser till mindre villt, främsta Fuglejakt.

Welsh Springer Spaniel ursprungligen från Wales.

Welsh Springer Spaniel är en väldigt klok hund. Mental stimulans är viktigt för välfärd.

Welsh Springer Spaniel skjul normal. Hundrasen kräver normal med pleie av pelsen.

Welsh Springer Spaniel är inte omfattande öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hund. Rasehunden är varken mer eller mindre känslig enn många andra rashundar. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver mycket av fysisk träning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okända personer. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Godkända kennelklubbar: Welsh Springer Spaniel är auktoriserad i gruppering til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «apporterande hundar» (8.2) i grupp «apporterande hundar». Fédération Cynologique Internationale märkning för welsh springer spaniel är 126 och den ble lägt till FCI databas 2009-03-26. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «sporting».

Hälsa hos welsh springer spaniel: Tyvärr kan inga hundar få betydande hälsoproblem. Den här rasehunden har ofta en PRA sjukdom. Resultatet blir ofta att hunden är blind. Detta är en sjukdom som inte kan behandlas. Smittsamma problem i örat är vanliga hos Welsh Springer Spaniel. Rasehunden har oroväckande mycket epilepsi. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens struktur: Män är så hög som 43 til 48 centimeter høy. Honor är så hög som 41 til 46 centimeter høy. Män kan väga från 18 til 20 kg tunga. Honor är så tung som 16 til 20 kg tunga. Pälsen på welsh springer spaniel är halvlång.

Mer info om rasehunden: Rasehunden är vanligtvis inte omfattande å snoka upp till salu.

Welsh Springer Spaniel bilder

Welsh Springer Spaniel Welsh Springer Spaniel Welsh Springer Spaniel

Närstående rashundar

Listan nedan visar ett litet urval rashundar med samma egenskap som welsh springer spaniel:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Newfoundlandshund
Newfoundlandshund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!