Welsh Corgi Cardigan

Welsh Corgi Cardigan

Welsh Corgi Cardigan har sitt ursprung från Wales.

Welsh Corgi Cardigan skjul måttlig. Den kräver anspråkslös pleie av pelsen.

Rasehunden kräver måttlig utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan gäster. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn.

De kan väl bo i en mindre lägenhet.

Welsh Corgi Cardigan gruppering: Welsh Corgi Cardigan är representerar i gruppering til F.C.I.. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». F.C.I. ID för welsh corgi cardigan är 38 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. United Kennel Club klassificera rasehunden som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «herding».

Hälsoproblem hos welsh corgi cardigan: Welsh Corgi Cardigan är en hund som har symtom förknippade med hoftedyslepsi. Bland de större rashundar är tyvärr hoftedyslepsi en typisk sjukdom. Den här rasehunden har ofta en PRA sjukdom. Resultatet blir ofta att hunden är blind. Progressiv retinal atropi försvagar bilateral degeneration av näthinnan. Många har problem med ögonen.

Rashundens form: Welsh Corgi Cardigan är en leksak hund. Pojkar är så hög som 25 til 33 cm høy. Flickor är så hög som 25 til 33 cm høy. Pojkar kan väga från 11 til 14 kg. Flickor väger 11 til 14 kg. Rasehunden har mycket stora stående öron. Welsh Corgi Cardigan har en snarare gemensamma byggnad. Halen är kort och hängande. Den har en måttlig lengde på sin näsa. Pälsen på welsh corgi cardigan är halvlång.

Andra info om rasehunden: Väntat år att leva för en welsh corgi cardigan är 12 till 15 år. Rasehunden är typiskt inte avancerade å upptäcka djuret annonser. Denna har även andra namn: Welsh Corgi. Smeknamn i engelska på rasehunden är Welsh Corgi Cardigan.

Närstående rashundar

Nedan har vi sätt upp valda rashundar som liknar welsh corgi cardigan:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Bichon Frise
Bichon Frise

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!