Tibetansk spaniel

Tibetansk spaniel

Tibetansk spaniel är typiska sällskapshundar.

Tibetansk spaniel ursprungligen från Tibet.

Tibetansk spaniel är en riklig klok hund. Mental stimulans är viktigt för välfärd.

Tibetansk spaniel skjul normal. Hundrasen kräver normal med pleie av pelsen.

Tibetansk spaniel är inte komplicerade öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hund. Rasehunden är varken mer eller mindre känslig enn många andra rashundar. Dessa hundar har normal med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver relativt anspråkslös utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan gäster. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar.

De kan skälla, men vanligtvis bara av normal grad. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. Hundar av denna hund kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma. De kan väl bo i en mindre lägenhet.

Godkända kennelklubbar: Tibetansk spaniel är auktoriserad i gruppering til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «ibetanska raser» (9.5) i grupp «Sällskapshundar». Fédération Cynologique Internationale ID för tibetansk spaniel är 231 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «ikke-sportsliga hundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «non-sporting».

Hälsa hos tibetansk spaniel: Tyvärr kan inga hundar få betydande hälsoproblem. Tibetansk spaniel är en hund som kämpa hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en av de mest studerade veterinära förhållandena på hund. Den här rasehunden har ofta en PRA sjukdom. Resultatet blir ofta att hunden är blind. Detta är en sjukdom som inte kan behandlas.

Rashundens struktur: Tibetansk spaniel är en hund. Män är så hög som 23 til 25 centimeter høy. Honor är så hög som 23 til 25 centimeter høy. Män kan väga från 5 til 7 kg. Honor är så tung som 5 til 7 kg. Pälsen på tibetansk spaniel är halvlång.

Andra info om rasehunden: Rasehunden är snarare populär och lätt å snoka upp marknaden.

Närstående rashundar

Listan nedan visar valda rashundar med samma egenskap som tibetansk spaniel:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Amerikansk cocker spaniel
Amerikansk cocker spaniel

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!