Tibetansk mastiff

Tibetansk mastiff

Tibetansk mastiff är en grand vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Tibetansk mastiff kommer från Tibet.

Tibetansk mastiff är de hundraser med den högsta IQ. Om en sådan hundra inte stimuleras psykiskt, kan det få utmaningar att anpassa sig.

Tibetansk mastiff skjul medium. Hundrasen kräver medium med stell av pelsen.

Tibetansk mastiff bäst lämpade för erfarna, kan det vara utmanande att träna. Tibetansk mastiff är en våldsamt känslig hund och noggrant planerad träning är oumbärlig. Dessa hundar har medium med energi och överskott jämfört med andra hundraser. Rasen kräver medium hållbar utbildning.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta tibetansk mastiff. Hundar av denna hundra har en stark tendens att tygge

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Tibetansk mastiff trivs inte så bra i värmen. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. Detta är mycket lekfull hund. De kan mycket väl vara hemma ensamma om de är vänner till den.

Klassificering: Tibetansk mastiff är godtas i databasen til FCI. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». FCI id för tibetansk mastiff är 230 och den ble lägt till FCI databas 2004-03-24. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera rasen som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «working».

Sjukvård hos tibetansk mastiff: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem.

Tibetansk mastiff anatomi: Tibetansk mastiff är en stor hundra. Manliga hundar är så hög som 64 til 71 cm høy. Honor är så hög som 64 til 71 cm høy. Manliga hundar väger 63 til 77 kg hos vuxna hundar. Honor väger 63 til 77 kg hos vuxna hundar. Rasen har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Tibetansk mastiff har stora hengende öron. Benen är vanligtvis till viss del lång. Tibetansk mastiff har en massiva byggd kropp. Halen är kort och svängda. Näsa är till viss del kort. Pälsen på tibetansk mastiff är halvlång.

Olika information om tibetansk mastiff: Rasen kan bli våldsamt utmanande å hitta på bönder. Hundrasen har även andra namn, såsom Do-Khyi. Engelska ras namn på tibetansk mastiff är Tibetan Mastiff.

Tibetansk mastiff bilder

Tibetansk mastiff Tibetansk mastiff Tibetansk mastiff Tibetansk mastiff Tibetansk mastiff Tibetansk mastiff Tibetansk mastiff Tibetansk mastiff Tibetansk mastiff Tibetansk mastiff Tibetansk mastiff Tibetansk mastiff Tibetansk mastiff Tibetansk mastiff

Liknande hundraser

Här är utvalda hundraser viss du gillade tibetansk mastiff:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!