Sussex Spaniel

Sussex Spaniel

Sussex Spaniel är en super jakthund. Spaniel hundar är vanligtvis super till jakt. De ser till mindre villt, främsta Fuglejakt.

Sussex Spaniel ursprungligen från England.

Sussex Spaniel är några av de rashundar med den högsta intelligens. Om en sådan hundra inte stimuleras psykiskt, kan det få problem att anpassa sig.

Sussex Spaniel skjul normal. Hundrasen kräver normal med pleie av pelsen.

Sussex Spaniel är väldigt lätt att lära och inte komplexa öka. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Sussex Spaniel är en väldigt känslig hund och noggrant planerad dressyr är nödvändig. Dessa hundar har normal med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver normal fysisk träning.

Hundarna är i allmänhet väldigt ljusa tonor och inte alls aggressiv eller reserverad mot okända personer. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta rasehunden.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Sussex Spaniel hantera värme bättre än de flesta rashundar. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. Detta är mycket lekfull hund. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel. rasehunden kan ofta vara hemma ensam utan problem.

Klustring: Sussex Spaniel är auktoriserad i gruppering til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «apporterande hundar» (8.2) i grupp «apporterande hundar». International Federation of Kennel Klubbar märkning för sussex spaniel är 127 och den ble lägt till FCI databas 2009-03-26. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «sporting».

Hälsa hos sussex spaniel: Tyvärr kan inga hundar få försvagad hälsa. øreinfeksjoner är vanliga hos Sussex Spaniel. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens utseende: Sussex Spaniel är en medium hundra. Manliga hundar är så hög som 38 til 41 centimeter høy. Tisper är så hög som 38 til 41 centimeter høy. Manliga hundar kan väga från 18 til 20 kg tunga. Tisper är så tung som 18 til 20 kg tunga. Rasehunden har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Rasehunden har enorma hengende öron. Sussex Spaniel har en ganska gemensamma byggnad. Halen är väldigt kort och hängande. Näsa är ganska kort. Pälsen på sussex spaniel är halvlång.

Mer info om rasehunden: Förväntat år att leva för en sussex spaniel är 12 till 15 år. Rasehunden är ganska populär och lätt å hitta till salu. Denna hundra kallas även Sussex. Namn på rasehunden är Sussex Spaniel.

Närstående rashundar

Här kommer du att se ett litet urval rashundar ungefär med sussex spaniel:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Beagle
Beagle

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!