Schnauzer

Schnauzer

Schnauzer är en mästerligt vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Schnauzer var föds upp i Tyskland.

Schnauzer är en våldsamt intelligent hundras. Mental stimulans är viktigt för välfärd.

En positiv sak med schnauzer är att integre skjul. Dessa djur kräver mycket stell av pelsen.

Schnauzer är inte svårt att träna, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundras. Rasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra hundraser. Dessa hundar har massor av energi. Rasen kräver genomsnittlig hållbar utbildning.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt. Hundar av denna hundras har en stark tendens att tygge på alt den kommer over

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. Dessa är bra hundar som kan bo i lägenheter.

Schnauzer klassifisering: American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera rasen som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «working».

Hälsa hos schnauzer: Tyvärr kan en betydande del få hälsoproblem. Schnauzer är en hundras som de utmaningar som är förknippade med hoftedyslepsi. Det är särskilt stora och jätte raser stora som $ w_sufferingFrom hoftedyslepsi. Cystor kan förekomma.

Schnauzer utseende: Manliga hundar är så hög som 46 til 51 centimeter høy. Tisper är så hög som 43 til 48 centimeter høy. Manliga hundar väger 14 til 20 kg hos vuxna hundar. Tisper är så tung som 14 til 18 kg hos vuxna hundar. Pälsen på schnauzer är strävhåriga och sjeggete i ansiktet.

Olika information om schnauzer: Schnauzer är vanligtvis inte svårt å hitta i klassificerade annonser.

Schnauzer bilder

Schnauzer Schnauzer Schnauzer Schnauzer

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Border Collie
Border Collie

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!