Standard Poodle

Standard Poodle

Standard Poodle är typiska sällskapshundar.

Standard Poodle skapas i Frankrike.

Standard Poodle är en av raser med den högsta IQ. Om en sådan renraset hund inte stimuleras psykiskt, kan det få problem att anpassa sig.

Hunderasen är hypoallergenisk. Ordet allergivänliga används för saker som inte orsakar allergiska reaktioner och om djur som inte är producerar allergener på jämlik fot med andra djur av samma art.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan utomstående. Som regel vänligt över andra hundar.

Standard Poodle och kennelklubbar: Standard Poodle är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «pudlar» (9.2) i grupp «Sällskapshundar». F.C.I. ID för standard poodle är 172 och den ble lägt till FCI databas 2007-03-06. United Kennel Club klassificera hunderasen som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «non-sporting».

Hälsoproblem hos standard poodle: Standard Poodle är en renraset hund som har svårt hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi kan förutom andra negativa effekter, till exempel sjukdomar i ryggen. Den här hunderasen har ofta en PRA sjukdomar. Hundar som lider av detta sjukdomar är ofta blinda. Progressiv retinal atropi försvagar bilateral degeneration av näthinnan. Katarakt är en sjukdomar som ofta drabbas standard poodle. Detta är en sjukdomar i ögat. Den här sjukdom crystallizes ögonlinsen i varierande grad. Hudstörningar är regelbundna hos hunderasen. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det är ett livshotande tillstånd där tarmen roterar om sig själv. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens form: Pojkar är så hög som 46 til 61 cm høy. Flickor är så hög som 38 til 56 cm høy. Pojkar är så tung som 20 til 25 kg tung när den är full-växt. Flickor väger 20 til 25 kg tung när den är full-växt.

Extra fakta om hunden: Hunderasen är ungefär eftersökt och enkel å upptäcka ads.

Standard Poodle foto

Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle Standard Poodle

Lika raser

Nedan har vi sätt upp en lista raser med samma användning som standard poodle:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Korthårig vorsteh
Korthårig vorsteh

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!