Irish Soft Coated Wheaten Terrier

Irish Soft Coated Wheaten Terrier

Irish Soft Coated Wheaten Terrier ursprungligen från Irland.

Irish Soft Coated Wheaten Terrier är en våldsamt klok ras. Mental stimulans är grundläggande för välfärd.

Rasehunden är hypoallergenisk. Allergivänliga är ett begrepp som först användes i marknadsföring att beskriva allergi-vänlig kosmetika och textilier. Ordet kommer från hypo Som på grekiska betyder lägre än normalt. En positiv sak med irish soft coated wheaten terrier är att integre skjul. Hundrasen kräver normal med pleie av pelsen.

Irish Soft Coated Wheaten Terrier är inte omfattande öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna ras. Rasehunden är varken mer eller mindre känslig enn många andra rashundar. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver normal utbildning.

Hundarna är i allmänhet våldsamt bra och inte alls aggressiv eller reserverad mot icke-familjemedlemmar. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Hundar är bra med barn. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De kan väl bo i en mindre lägenhet.

Gruppering av irish soft coated wheaten terrier: Irish Soft Coated Wheaten Terrier är auktoriserad i gruppering til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «stora och mellanstora terrier» (3.1) i grupp «terriere». Fédération Cynologique Internationale id för irish soft coated wheaten terrier är 40 och den ble lägt till FCI databas 2001-01-27. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «terriere». United Kennel Club klassificera rasehunden som «terrier». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «terrier».

Hälsa hos irish soft coated wheaten terrier: Tyvärr kan inga hundar få ohälsosamma. Irish Soft Coated Wheaten Terrier är en ras som drabbas av hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en av de mest studerade veterinära förhållandena på hund. Den här rasehunden har ofta en PRA sjukdom. Resultatet blir ofta att hunden är blind. Detta är en sjukdom som inte kan behandlas. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens struktur: Män är så hög som 46 til 51 centimeter høy. Honor är så hög som 43 til 48 centimeter høy. Män kan väga från 16 til 20 kg. Honor är så tung som 14 til 18 kg. Pälsen på irish soft coated wheaten terrier är halvlång.

Andra info om rasehunden: Rasehunden är till viss del populär och lätt å snoka upp till salu. Hundrasen har även andra namn, såsom Irish Soft Coated Wheaten Terrier. Engelska ras namn på rasehunden är Soft Coated Wheaten Terrier.

Irish Soft Coated Wheaten Terrier bilder

Irish Soft Coated Wheaten Terrier Irish Soft Coated Wheaten Terrier

Närstående rashundar

Listan nedan visar utvalda rashundar som har relationer till irish soft coated wheaten terrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Samojedhund
Samojedhund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!