Shiba Inu

Shiba Inu

Shiba Inu tillhör den primitiva grupp raser. Pari hundar är inte detsamma som primitiva hundar (urhundar).

Shiba Inu är spetshundar. Spetshundar kallat även för spets.

Shiba Inu har sitt ursprung från Japan.

Shiba Inu är de minst smarta rashundar. Krav för mental stimulans är minimal i förhållande till rashundar som är mer smart.

Shiba Inu skjul måttlig. Den kräver anspråkslös pleie av pelsen.

Shiba Inu bäst lämpade för erfarna, kan det vara knepig öka. Rasehunden är varken mer eller mindre känslig enn många andra rashundar. Dessa hundar har måttlig med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver måttlig hållbar utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan icke-familjemedlemmar. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar. Dessa hundar har inga irriterande tendenser att läppja eller bita i spelet, inte tugga på saker, och låt vanligtvis skor och vara i fred.

Den skäller relativt anspråkslös. rasehunden kan ofta vara hemma ensam utan problem.

Klassificering: Shiba Inu är representerar i gruppering til FCI. De placeras i «asiatiska spetsar och närstående raser» (5.5) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». FCI id för shiba inu är 257 och den ble lägt till FCI databas 1992-06-15. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «ikke-sportsliga hundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «nordliga raser». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «non-sporting».

Sjukvård hos shiba inu: Tyvärr kan en hel del få hälsoproblem. Shiba Inu är en hundra som lidande hoftedyslepsi. Bland de större rashundar är tyvärr hoftedyslepsi en typisk sjukdom. Den här rasehunden har ofta en PRA sjukdom. Resultatet blir ofta att hunden är blind. PRA är en grupp av genetiska sjukdomar som ofta förekommer på vissa rashundar.

Rashundens anatomi: Shiba Inu är en great fit hundra. Manliga hundar är så hög som 36 til 41 cm høy. Honor är så hög som 33 til 38 cm høy. Manliga hundar kan väga från 9 til 14 kg hos vuxna hundar. Honor väger 9 til 13 kg hos vuxna hundar. Rasehunden har stora stående öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Shiba Inu har en till viss del gemensamma byggd kropp. Halen är kort och svängda. Den har en måttlig lengde på sin näsa. Pälsen på shiba inu är kort. Shiba Inu utseende lite liknar en hel del på en ulv.

Olika info om rasehunden: Den beräknade år att leva för en shiba inu är 12 till 15 år. Rasehunden är till viss del älskade och lätt å hitta hund på marknaden.

Shiba Inu bilder

Shiba Inu Shiba Inu Shiba Inu Shiba Inu Shiba Inu Shiba Inu Shiba Inu Shiba Inu Shiba Inu Shiba Inu Shiba Inu Shiba Inu Shiba Inu Shiba Inu

Närstående rashundar

Här är utvalda rashundar viss du gillade shiba inu:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Lhasa Apso
Lhasa Apso

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!