Samojedhund

Samojedhund

Samojedhund är en super sledehund. De har en otrolig uthållighet och kan komma upp i de mest extrema förhållanden.

Samojedhund är spetshundar. Spetshundar kallat även för spets.

Samojedhund ursprungligen från Ryssland.

Denna rashunden har normal intelligens i motsats till andra rashundar.

Rasehunden är hypoallergenisk. När vi säger att en hund är allergi-vänlig och allergivänliga innebär avsikt att det aldrig kommer att ge en allergisk reaktion bland allergi, utan helt enkelt att man kan förvänta sig en mildare Reaktion än andra hundar. Samojedhund skjul normal. Dessa djur kräver en mängd pleie av pelsen.

Samojedhund är normal komplexa öka. Samojedhund är en känslig hund och det är därför lätt dressyr. Dessa hundar har normal med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver normal hållbar utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan icke-familjemedlemmar. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Samojedhund trivs inte så bra i värmen. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Samojedhund klassifisering: Samojedhund är auktoriserad i gruppering til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «nordliga slädhundsspetsar» (5.1) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». International Federation of Kennel Klubbar id för samojedhund är 212 och den ble lägt till FCI databas 1997-07-22. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «working». United Kennel Club klassificera rasehunden som «nordliga raser». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «working».

Hälsa hos samojedhund: Tyvärr kan inga hundar få hälsoproblem. Samojedhund är en hundras som har hälsoproblem relaterade till hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en av de mest studerade veterinära förhållandena på hund. Den här rasehunden har ofta en PRA sjukdom. Resultatet blir ofta att hunden är blind. Progressiv Retinal Atropi orsakar progressiv syn. Hudstörningar är vanliga hos rasehunden. De kan ha glaukom. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens utseende: Manliga hundar är så hög som 53 til 61 centimeter høy. Tisper är så hög som 48 til 56 centimeter høy. Manliga hundar kan väga från 20 til 29 kg hos vuxna hundar. Tisper är så tung som 17 til 25 kg hos vuxna hundar. Pälsen på samojedhund är halvlång. Samojedhund utseende lite liknar en hel del på en ulv.

Olika info om rasehunden: Priset på en samojedhund hundras är 30000 kroner. Hundar som säljs av legitima uppfödare brukar kosta mer än de säljs av ägare som integre föraren aktiv avel. Rasehunden är populär och lätt å hitta till salu. Hundrasen har även andra namn, såsom Samoiedskaïa Sabaka. Engelska benämningen på rasehunden är Samoyed.

Samojedhund bilder

Samojedhund Samojedhund Samojedhund Samojedhund Samojedhund Samojedhund Samojedhund Samojedhund Samojedhund Samojedhund Samojedhund Samojedhund Samojedhund Samojedhund

Närstående rashundar

Här kommer du att se utvalda rashundar liknande samojedhund:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Pyreneerhund
Pyreneerhund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!