Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgeback är en super jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . Sporhundar har utmärkta lukt känsla.

Rhodesian Ridgeback är en super vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Rhodesian Ridgeback har sitt ursprung från Sydafrika.

Denna hundrasen har medium intelligens till andra raser.

Rhodesian Ridgeback skjul medium. Den kräver liten pelsstell.

Rhodesian Ridgeback är inte komplexa utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundra. Rhodesian Ridgeback är en känslig hund och det är därför lätt lydnad utbildning. Dessa hundar har medium med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver medium utbildning.

Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men vanligtvis bara av medium grad. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Klustring: Rhodesian Ridgeback är inklusive i katalog til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «relaterade raser» (6.3) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». International Federation of Kennel Klubbar ID för rhodesian ridgeback är 146 och den ble lägt till FCI databas 1996-12-10. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vinthundar och paria hundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «hounds».

Hälsa hos rhodesian ridgeback: Tyvärr kan en viss del få försvagad hälsa. Rhodesian Ridgeback är en hundra som har hälsoproblem relaterade till hoftedyslepsi. Det är hoftedyslepsi som är den vanligaste orsaken till artrit i höfterna med hundar. Cystor kan förekomma.

Hundens utseende: Rhodesian Ridgeback är en stor hundra. Manliga hundar är så hög som 64 til 69 centimeter høy. Tisper är så hög som 61 til 66 centimeter høy. Manliga hundar är så tung som 39 til 72 kg. Tisper är så tung som 29 til 32 kg. Hunden har stora halvvägs ständiga öron. Benen är vanligtvis snarare lång. Rhodesian Ridgeback har en snarare gemensamma byggnad. Halen är kort och hängande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på rhodesian ridgeback är kort.

Andra fakta om hunden: Hunden är vanligtvis inte komplexa å hitta till salu. Denna har även andra namn: Ridgeback, Lion Dog, African Lion Hound. Namn på hunden är Rhodesian Ridgeback.

Rhodesian Ridgeback foto

Rhodesian Ridgeback Rhodesian Ridgeback Rhodesian Ridgeback Rhodesian Ridgeback Rhodesian Ridgeback Rhodesian Ridgeback Rhodesian Ridgeback Rhodesian Ridgeback Rhodesian Ridgeback Rhodesian Ridgeback Rhodesian Ridgeback

Lika raser

Här kommer du att se valda raser ungefär med rhodesian ridgeback:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Samojedhund
Samojedhund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!