Polski Owczarek Nizinny

Polski Owczarek Nizinny

Polski Owczarek Nizinny är en ojämförlig gjeterhund. Koolie, Kelpie och border collie är de tre mest populära vallhundar i världen.

Polski Owczarek Nizinny har sitt ursprung från Polen.

Polski Owczarek Nizinny är en väldigt oppvakt hund. Mental stimulans är väsentlig för välfärd.

Polski Owczarek Nizinny är inte problem öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hund. Polski Owczarek Nizinny är en ömtålig hund och det är därför lätt då utbildning. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okända personer. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Polski Owczarek Nizinny gruppering: Polski Owczarek Nizinny är representerar i gruppering til F.C.I.. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». F.C.I. märkning för polski owczarek nizinny är 251 och den ble lägt till FCI databas 1998-08-07. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «vallhundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «herding».

Hälsoproblem hos polski owczarek nizinny: Tyvärr kan en hel del få nedsatt hälsa.

Rashundens form: Pojkar är så hög som 46 til 51 cm høy. Flickor är så hög som 43 til 48 cm høy. Pojkar kan väga från 14 til 16 kilogram. Flickor väger 14 til 16 kilogram.

Andra info om rasehunden: Rasehunden är typiskt inte problem å upptäcka ads. Denna hund kallas även Polish Lowland Sheepdog. Smeknamn i engelska på rasehunden är Polski Owczarek Nizinny.

Närstående rashundar

Nedan har vi sätt upp ett litet urval rashundar som liknar polski owczarek nizinny:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Pomeranian
Pomeranian

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!