Pointer

Pointer

Pointer är en enastående trekkhund. Sled Dogs denna rasen är gjorda för användning hund uppgifter och subpolare i polarområdena.

Pointer är en enastående jakthund. Pointere är enastående jakthundar. Punkt kommer visa hur lendet ändras, och jägaren kommer då att ta över jakten.

Pointer kommer från Storbritannien.

Denna rashunden har medium IQ jämfört med andra hundraser.

Pointer skjul medium. Den kräver liten stell av pelsen.

Pointer är medium knepig att träna. Rasen är varken mer eller mindre överkänslig enn många andra hundraser. Dessa hundar har massor av energi. Rasen kräver mycket av idrott.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan icke-familjemedlemmar. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter jämfört med andra hundraser.

De kan skälla, men typiskt bara av medium grad. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel.

Pointer och kennelklubbar: Pointer är godtas i databasen til F.C.I.. De placeras i «britiska och iriska pointere och settere» (7.2) i grupp «stötande och apporterande hundar». F.C.I. id för pointer är 1 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera rasen som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «sporting».

Hälsoproblem hos pointer: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem. Pointer är en renraset hund som lidande hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en onormal bildandet av höftnivå vävnad som kan orsaka förlamning och smärtsam artrit. Hudstörningar är gemensamma hos rasen. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Pointer form: Pointer är en stor renraset hund. Pojkar är så hög som 64 til 71 cm høy. Flickor är så hög som 58 til 66 cm høy. Pojkar väger 25 til 34 kg tung när den är full-växt. Flickor väger 20 til 29 kg tung när den är full-växt. Pointer har stora hengende öron. Benen är typiskt till viss del lång. Pointer har en smal anatomi. Halen är kort och högt bärande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på pointer är kort.

Extra information om pointer: Prognoser ålder för en pointer är 13 till 14 år. Rasen är till viss del attraktiv och lätt å upptäcka hund på marknaden. Hundrasen har även andra namn, såsom English pointer. Den engelska smeknamn på pointer är Pointer.

Pointer bilder

Pointer Pointer Pointer Pointer

Liknande hundraser

Nedan har vi sätt upp utvalda hundraser med samma användning som pointer:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Korthårig vorsteh
Korthårig vorsteh

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!