Pocket Beagle

Pocket Beagle

Pocket Beagle är lämpliga som polishund. Hunderasen passa som bomb hundar och drog hundar inom polisen.

Pocket Beagle har sitt ursprung från Storbritannien.

Denna hundrasen har medium intelligens till andra raser.

Pocket Beagle bäst lämpade för erfarna, kan det vara komplexa utbildning. Hunderasen är mer känslig till många andra raser. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan utomstående. Som regel vänligt över andra hundar. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt. Hundar av denna hund har en stark tendens att nippe

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel. Dessa hundar kan leva i en lägenhet.

Hälsa hos pocket beagle: Tyvärr kan en viss del få betydande hälsoproblem.

Hundens struktur: Pocket Beagle är en små hund. Män är så hög som 18 til 28 centimeter høy. Honor är så hög som 18 til 28 centimeter høy. Män är så tung som 3 til 7 kg tunga. Honor är så tung som 3 til 7 kg tunga. Hunderasen har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Hunden har jättestora hengende öron. Benen är vanligtvis ungefär kort. Pocket Beagle har en ungefär gemensamma byggnad. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på pocket beagle är kort.

Mer fakta om hunden: Förväntat livet för en pocket beagle är 12 till 15 år. Valpar är från 2 till 14 valper. Hunden är vanligtvis inte komplexa å snoka upp till salu. Andra benämningar på hunderasen er Queen Elizabeth Pocket Beagle. American hunderaser namn på hunden är Pocket Beagle.

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Skotsk terrier
Skotsk terrier

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!