Papillon

Papillon

Papillon är typiska sällskapshundar.

Papillon skapas i Frankrike.

Papillon är en mycket smart rashund. Mental stimulans är obligatorisk för välfärd.

Papillon skjul normal. Dessa djur kräver gott pelsstell.

Papillon är mycket lätt att lära och inte avancerade utbildning. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Hunderasen är varken mer eller mindre ömtålig enn många andra raser. Dessa hundar har normal med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver normal trim.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan utomstående. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Hundar har inte riktigt uttalad rovdjur instinkter.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. Detta är mycket lekfull hund. De målar upp temne i närheten av ägare, snarare än att fly med på expeditioner. Hundar av denna rashund kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma. Dessa hundar kan leva i en lägenhet.

Klassificering: Papillon är engagerade i katalog til FCI. De placeras i «kontinentala dvärgspaniel och russkiy toy» (9.9) i grupp «Sällskapshundar». FCI ID för papillon är 77 och den ble lägt till FCI databas 1990-09-17. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «toy». United Kennel Club klassificera hunderasen som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «toy».

Sjukvård hos papillon: Tyvärr kan många få svag hälsa. De kan få luxating Patella, en sjukdom som drabbar knäna. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens anatomi: Papillon är en lilla rashund. Manliga hundar är så hög som 20 til 28 cm høy. Honor är så hög som 20 til 28 cm høy. Manliga hundar är så tung som 3 til 5 kilogram. Honor väger 3 til 5 kilogram. Hunden har stora stående öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Papillon har en lätt kroppsbyggnad. Halen är kort och svängda. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på papillon är långhårig.

Andra fakta om hunden: Beräknat livet för en papillon är 12 till 16 år. Hunderasen är ungefär eftersökt och enkel å hitta djuret annonser. Andra benämningar på hunderasen er Continental, Butterfly Dog, Pap, Epagneul nain Continental, Papillon, Continental, Butterfly Dog, Phalène, Continental Toy Spaniel. Engelska namn på hunden är Papillon.

Papillon foto

Papillon Papillon Papillon Papillon Papillon Papillon Papillon

Lika raser

Här är en lista raser liknande papillon:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
West Highland White Terrier
West Highland White Terrier

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!