Otterhound

Otterhound

Otterhound är en nice jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . Sporhundar har utmärkta lukt känsla.

Otterhound har sitt ursprung från England.

Otterhound är en väldigt klok hund. Mental stimulans är viktigt för välfärd.

Otterhound skjul medium. Hundrasen kräver medium med pelsstell.

Otterhound är medium svårt utbildning. Hunderasen är mer överkänslig till många andra raser. Dessa hundar har medium med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver mycket av idrott.

Hundarna är i allmänhet väldigt behaglig och inte alls aggressiv eller reserverad mot okänd. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta hunden.

De kan skälla, men vanligtvis bara av medium grad. Kan leva i kallt klimat.

Godkända kennelklubbar: Otterhound är inklusive i katalog til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «spårhundar» (6.1) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». Fédération Cynologique Internationale antal för otterhound är 294 och den ble lägt till FCI databas 1987-12-02. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera hunderasen som «sporhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «hounds».

Hälsa hos otterhound: Tyvärr kan en viss del få betydande hälsoproblem. Otterhound är en hund som de utmaningar som är förknippade med hoftedyslepsi. Det är hoftedyslepsi som är den vanligaste orsaken till artrit i höfterna med hundar. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det är ett livshotande tillstånd där tarmen roterar om sig själv. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens struktur: Otterhound är en stor hund. Män är så hög som 61 til 66 centimeter høy. Honor är så hög som 61 til 66 centimeter høy. Män är så tung som 30 til 52 kg tung när den är full-växt. Honor är så tung som 30 til 52 kg tung när den är full-växt. Hunden har jättestora hengende öron. Benen är vanligtvis ganska lång. Otterhound har en ganska gemensamma anatomi. Halen är kort och högt bärande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på otterhound är strävhåriga.

Extra fakta om hunden: Prognoser livet för en otterhound är 10 till 12 år. Hunderasen kan bli väldigt svårt å snoka upp i klassificerade annonser.

Lika raser

Listan nedan visar ett antal raser med samma egenskap som otterhound:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Border Collie
Border Collie

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!