Norwegian Elkhound Grey

Norwegian Elkhound Grey

Norwegian Elkhound Grey är spetshundar. Chow Chow, Alaskan Malamute, Shiba Inu, Siberian Husky och Samoyed är exempel på spetshundar.

Norwegian Elkhound Grey är en ojämförlig jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . En sporhundar bistår jägare att spåra ändrats.

Norwegian Elkhound Grey är en ojämförlig vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Norwegian Elkhound Grey kommer från Norge.

Rasen är hypoallergenisk. Hund som ger mindre eller inte alls, eller som har samma pH som människohår vanligtvis ge en mildare allergisk reaktion, men allergi kan aldrig förvänta sig att hitta en hund som aldrig kommer att ge upphov till allergiska reaktioner. Norwegian Elkhound Grey skjul medium. Hundrasen kräver medium med stell av pelsen.

Rasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra hundraser. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasen kräver omfattande av fysisk träning.

Hundarna är typiskt trevlig och bekväm mot utomstående. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Norwegian Elkhound Grey gruppering: Norwegian Elkhound Grey är godtas i databasen til F.C.I.. De placeras i «nordliga jaktspetsar» (5.2) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». F.C.I. ID för norwegian elkhound grey är 242 och den ble lägt till FCI databas 1999-08-09. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera rasen som «nordliga raser».

Hälsoproblem hos norwegian elkhound grey: Tyvärr kan vissa få nedsatt hälsa. Norwegian Elkhound Grey är en hund som har svårt hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en onormal bildandet av höftnivå vävnad som kan orsaka förlamning och smärtsam artrit. Många har problem med ögonen. Njursjukdom är inte ovanligt. Cystor kan förekomma.

Norwegian Elkhound Grey form: Norwegian Elkhound Grey är en medium hund. Pojkar är så hög som 48 til 53 cm høy. Flickor är så hög som 46 til 51 cm høy. Pojkar väger 23 til 27 kg tunga. Flickor väger 18 til 25 kg tunga. Norwegian elkhound grey har stora stående öron. Benen är typiskt normalt lång. Norwegian Elkhound Grey har en ungefär gemensamma byggnad. Halen är kort och svängda. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på norwegian elkhound grey är halvlång.

Mer information om norwegian elkhound grey: Förväntat ålder för en norwegian elkhound grey är 12 till 15 år. Rasen är ungefär attraktiv och lätt å upptäcka ads. Andra benämningar på rasen er Viking dog, Norsk Elghund Grå. Smeknamn i engelska på norwegian elkhound grey är Norwegian Elkhound Grey.

Norwegian Elkhound Grey bilder

Norwegian Elkhound Grey Norwegian Elkhound Grey Norwegian Elkhound Grey Norwegian Elkhound Grey

Liknande hundraser

Nedan har vi sätt upp en lista hundraser som liknar norwegian elkhound grey:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Akita Inu
Akita Inu

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!