Norwegian Elkhound Black

Norwegian Elkhound Black

Norwegian Elkhound Black är spetshundar. Spetshundar eller spets hundar raser som har inträffat i det norra halvklotet.

Norwegian Elkhound Black är en underbar jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . Sporhundar har utmärkta lukt känsla.

Norwegian Elkhound Black är en underbar vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Norwegian Elkhound Black har sitt ursprung från Norge.

Denna hundrasen har medium intelligens till andra raser.

Hunderasen är hypoallergenisk. De som får allergiska reaktioner av hundar bör vara medveten om att en allergivänliga hund också kan orsaka allergiska reaktioner. Allergener från hundar finns i päls, saliv, urin, slem och hårrøtter Celler som faller utanför djuret. Norwegian Elkhound Black skjul medium. Hundrasen kräver medium med pelsstell.

Norwegian Elkhound Black är inte problemfyllt utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna ras. Hunderasen kräver gott av trim.

Hundarna är vanligtvis bra mot främmande folk. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn.

De kan skälla, men vanligtvis bara av medium grad. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Gruppering av norwegian elkhound black: Norwegian Elkhound Black är inklusive i katalog til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «nordliga jaktspetsar» (5.2) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». Fédération Cynologique Internationale symbol för norwegian elkhound black är 268 och den ble lägt till FCI databas 1999-08-09. Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «hounds».

Hälsa hos norwegian elkhound black: Tyvärr kan en viss del få ohälsosamma. Norwegian Elkhound Black är en ras som har problem hoftedyslepsi. Det är hoftedyslepsi som är den vanligaste orsaken till artrit i höfterna med hundar. Många har problem med ögonen. Njursjukdom är inte ovanligt. Cystor kan förekomma.

Hundens struktur: Norwegian Elkhound Black är en mellan stora ras. Män är så hög som 48 til 53 centimeter høy. Honor är så hög som 46 til 51 centimeter høy. Män är så tung som 23 til 27 kilogram. Honor är så tung som 18 til 25 kilogram. Hunden har stora står upp öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Norwegian Elkhound Black har en passform gemensamma kroppsbyggnad. Halen är kort och svängda. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på norwegian elkhound black är halvlång.

Andra fakta om hunden: Beräknat livet för en norwegian elkhound black är 12 till 15 år. Hunden kan bli problemfyllt å snoka upp i försäljningen annonser. Norwegian Elkhound Black kallas även Black Viking dog, Norsk Elghund Sort. Engelska ras namn på hunden är Norwegian Elkhound Black.

Lika raser

Listan nedan visar en förteckning över raser som har relationer till norwegian elkhound black:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Amerikansk cocker spaniel
Amerikansk cocker spaniel

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!