Norfolk Terrier

Norfolk Terrier

Norfolk Terrier kommer från England.

Norfolk Terrier är en våldsamt smart hundra. Mental stimulans är oumbärlig för välfärd.

En positiv sak med norfolk terrier är att integre skjul. Dessa djur kräver mycket stell av pelsen.

Norfolk Terrier är våldsamt lätt att lära och inte avancerade att träna. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Norfolk Terrier är en känslig hund och det är därför lätt träning. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasen kräver medium fysisk träning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan icke-familjemedlemmar. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta norfolk terrier.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. rasen kan ofta vara hemma ensam utan problem.

Klassificering: Norfolk Terrier är godtas i databasen til FCI. De placeras i «små terrier» (3.2) i grupp «terriere». FCI id för norfolk terrier är 272 och den ble lägt till FCI databas 2008-11-04. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «terriere». United Kennel Club klassificera rasen som «terrier». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «terrier».

Sjukvård hos norfolk terrier: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem.

Norfolk Terrier anatomi: Norfolk Terrier är en miniatyr hundra. Manliga hundar är så hög som 23 til 25 cm høy. Honor är så hög som 23 til 25 cm høy. Manliga hundar väger 5 til 5 kg tunga. Honor väger 5 til 5 kg tunga. Rasen har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Norfolk terrier har stora semi-porträtt öron. Benen är vanligtvis till viss del kort. Norfolk Terrier har en till viss del gemensamma byggnad. Halen är våldsamt kort och högt bärande. Näsa är till viss del kort. Pälsen på norfolk terrier är halvlång.

Mer information om norfolk terrier: Förväntat ålder för en norfolk terrier är 12 till 15 år. Priset på en norfolk terrier hundra är 15000 kroner. Hund till salu kan ha olika priser på olika platser, på grund. efterfrågan på marknaden. Rasen är till viss del attraktiv och lätt å hitta djuret annonser. Hundrasen har även andra namn, såsom perfect demon. Engelska ras namn på norfolk terrier är Norfolk Terrier.

Liknande hundraser

Här är utvalda hundraser viss du gillade norfolk terrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Poodle
Poodle

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!