Neapolitan Mastiff

Neapolitan Mastiff

Neapolitan Mastiff är en utmärkt vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Neapolitan Mastiff har använts som kamphund. Hundkamparanvänds för underhållning och innehåll, och kan generera inkomster för de berörda. Det är förbudet mot striderna hundar i de flesta länder i världen.

Dessa hundar är kända för att sikle en god del.

Neapolitan Mastiff har sitt ursprung från Italien.

Denna hundrasen har medium intelligens till andra raser.

Neapolitan Mastiff skjul medium. Den kräver liten pelsstell.

Neapolitan Mastiff är medium omfattande utbildning. Hunderasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra raser. Dessa djur är inte det mest energiska hund i världen. Hunderasen kräver medium utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan icke-familjemedlemmar. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Den skäller relativt liten. Neapolitan Mastiff passar inte i varma klimat. De målar upp temne i närheten av ägare, snarare än att fly med på expeditioner.

Godkända kennelklubbar: Neapolitan Mastiff är inklusive i katalog til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». Fédération Cynologique Internationale id för neapolitan mastiff är 197 och den ble lägt till FCI databas 1989-11-27. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «working».

Hälsa hos neapolitan mastiff: Tyvärr kan en viss del få betydande hälsoproblem.

Hundens struktur: Neapolitan Mastiff är en enorm hund. Män är så hög som 66 til 76 centimeter høy. Honor är så hög som 61 til 69 centimeter høy. Män är så tung som 60 til 70 kg. Honor är så tung som 50 til 60 kg. Hunden har stora roende men ofta beskäras öron. Benen är vanligtvis till viss del lång. Neapolitan Mastiff har en massiva byggnad. Halen är kort och hängande. Dens näsa är våldsamt kort. Pälsen på neapolitan mastiff är kort.

Andra fakta om hunden: Väntat livet för en neapolitan mastiff är 7 till 10 år. Hunderasen är till viss del populär och enkel å snoka upp till salu. Hundrasen har även andra namn, såsom Mastino Napoletano. American hunderaser namn på hunden är Neapolitan Mastiff.

Neapolitan Mastiff foto

Neapolitan Mastiff Neapolitan Mastiff Neapolitan Mastiff Neapolitan Mastiff Neapolitan Mastiff Neapolitan Mastiff

Lika raser

Listan nedan visar utvalda raser med samma egenskap som neapolitan mastiff:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Alaskan Malamute
Alaskan Malamute

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2017 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!