Maltese

Maltese

Maltese är typiska sällskapshundar.

Maltese var föds upp i Italien.

Maltese är en väldigt intelligent hundra. Mental stimulans är nödvändig för välfärd.

Rasen är hypoallergenisk. Allergivänliga är ett begrepp som först användes i marknadsföring att beskriva allergi-vänlig kosmetika och textilier. Ordet kommer från hypo Som på grekiska betyder lägre än normalt. En positiv sak med maltese är att integre skjul. Dessa djur kräver mycket stell av pelsen.

Maltese är inte svårt att träna, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundra. Maltese är en känslig hund och det är därför lätt utbildning och lydnad. Dessa hundar har genomsnittlig med energi och överskott jämfört med andra hundraser. Rasen kräver relativt liten utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan främling. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Hundar har inte riktigt uttalad rovdjur instinkter.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Dessa hundar tål kyla integreras så bra. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De målar upp temne i närheten av ägare, snarare än att fly med på expeditioner. Hundar av denna hundra kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma. Dessa är bra hundar som kan bo i lägenheter.

Klustring: Maltese är medgav i databasen til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «bichon och närstående raser» (9.1) i grupp «Sällskapshundar». International Federation of Kennel Klubbar märk för maltese är 65 och den ble lägt till FCI databas 1989-11-27. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «toy». United Kennel Club klassificera rasen som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «toy».

Hälsa hos maltese: Tyvärr kan en betydande del få försvagad hälsa. Många har problem med ögonen. Problem med tänder och tand köttet är normalt. De kan få luxating Patella, en sjukdom som drabbar knäna. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Maltese utseende: Maltese är en små hundra. Manliga hundar är så hög som 23 til 25 centimeter høy. Tisper är så hög som 23 til 25 centimeter høy. Manliga hundar väger 2 til 3 kg. Tisper är så tung som 2 til 3 kg. Maltese har stora hengende öron. Benen är vanligtvis relativt kort. Maltese har en lätt byggnad. Halen är väldigt kort och svängda. Näsa är relativt kort. Pälsen på maltese är långhårig.

Andra information om maltese: Väntat ålder för en maltese är 15 till 18 år. Rasen är populära och lätt å hitta i klassificerade annonser.

Maltese bilder

Maltese Maltese Maltese Maltese

Liknande hundraser

Här kommer du att se några andra hundraser ungefär med maltese:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Boxer
Boxer

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!