Lowchen

Lowchen

Lowchen är typiska sällskapshundar.

Lowchen kommer från Frankrike.

Denna rashunden har medium IQ jämfört med andra hundraser.

En positiv sak med lowchen är att integre skjul. Hundrasen kräver medium med stell av pelsen.

Lowchen är medium utmanande att träna. Rasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra hundraser. Dessa hundar har medium med energi och överskott jämfört med andra hundraser. Rasen kräver relativt liten fysisk träning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan icke-familjemedlemmar. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Hundar har inte riktigt uttalad rovdjur instinkter.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. De målar upp temne i närheten av ägare, snarare än att fly med på expeditioner. Hundar av denna hund kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma. Dessa är bra hundar som kan bo i lägenheter.

Lowchen gruppering: Lowchen är godtas i databasen til F.C.I.. De placeras i «bichon och närstående raser» (9.1) i grupp «Sällskapshundar». F.C.I. id för lowchen är 233 och den ble lägt till FCI databas 2004-03-24. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «ikke-sportsliga hundar». United Kennel Club klassificera rasen som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «non-sporting».

Hälsoproblem hos lowchen: Tyvärr kan vissa få nedsatt hälsa.

Lowchen form: Lowchen är en små hund. Pojkar är så hög som 30 til 36 cm høy. Flickor är så hög som 25 til 30 cm høy. Pojkar väger 5 til 8 kg tunga. Flickor väger 5 til 6 kg tunga. Lowchen har stora hengende öron. Benen är typiskt till viss del kort. Lowchen har en till viss del gemensamma byggnad. Halen är kort och svängda. Näsa är till viss del kort. Pälsen på lowchen är långhårig.

Mer information om lowchen: Priset på en lowchen hund är 36000 kroner. Hund till salu kan ha olika priser på olika platser, på grund. efterfrågan på marknaden. Lowchen är typiskt inte utmanande å upptäcka på bönder. Hundrasen har även andra namn, såsom Little Lion Dog, Petit chien lion. Smeknamn i engelska på lowchen är Lowchen.

Lowchen bilder

Lowchen Lowchen

Liknande hundraser

Nedan har vi sätt upp utvalda hundraser som liknar lowchen:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Pekingese
Pekingese

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!