Labrador Retriever

Labrador Retriever

Labrador Retriever är lämpliga som polishund. Rasen passa som bomb hundar och drog hundar inom polisen.

Labrador Retriever är en överlägsen jakthund. Retrivere kallas apporterande hundar. De bidrar med jägare för att hitta och få förändrats.

Labrador Retriever var föds upp i England.

Labrador Retriever är några av de hundraser med den högsta intelligens. Om en sådan hundra inte stimuleras psykiskt, kan det få utmaningar att anpassa sig.

Labrador Retriever skjul genomsnittlig. Den kräver liten stell av pelsen.

Labrador Retriever är mycket lätt att lära och inte omfattande att träna. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Rasen är mer känslig jämfört med många andra hundraser. Dessa hundar har massor av energi. Rasen kräver alla överskottet av fysisk träning.

Hundarna är i allmänhet mycket ljusa tonor och inte alls aggressiv eller reserverad mot utomstående. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt. Hundar av denna hundra har en stark tendens att tygge på alt den kommer over

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. Detta är mycket lekfull hund.

Klustring: Labrador Retriever är medgav i databasen til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «retrivere» (8.1) i grupp «apporterande hundar». International Federation of Kennel Klubbar ID för labrador retriever är 122 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera rasen som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «sporting».

Hälsa hos labrador retriever: Tyvärr kan en betydande del få försvagad hälsa. Labrador Retriever är en hundra som drabbas av hoftedyslepsi. Det är särskilt stora och jätte raser stora som $ w_sufferingFrom hoftedyslepsi. Den här rasen har ofta en PRA pest. Sådana pest är orsakerna till blindhet. Progressiv Retinal Atropi orsakar progressiv syn. Katarakt är en pest som ofta drabbas labrador retriever. Detta är en pest i ögat. Ögon vanligtvis minska den visuella förmåga med hundar. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Många har problem med ögonen.

Labrador Retriever utseende: Labrador Retriever är en stor hundra. Manliga hundar är så hög som 56 til 61 centimeter høy. Tisper är så hög som 53 til 58 centimeter høy. Manliga hundar väger 29 til 36 kg tunga. Tisper är så tung som 25 til 32 kg tunga. Rasen har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Labrador retriever har stora hengende öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Labrador Retriever har en muskelhund byggnad. Halen är kort och hängande. Den har en genomsnittlig lengde på sin näsa. Pälsen på labrador retriever är kort.

Mer information om labrador retriever: Förväntat ålder för en labrador retriever är 10 till 12 år. Rasen är populära och lätt å hitta till salu.

Labrador Retriever bilder

Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever

Liknande hundraser

Här kommer du att se en lista hundraser ungefär med labrador retriever:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Bichon Frise
Bichon Frise

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!