Kuvasz

Kuvasz

Kuvasz är en hyrdehund. Den är idealisk för besättningen och skydda boskap.

Kuvasz är en stor vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Dessa hundar är kända för att slagge gott.

Kuvasz kommer från Ungern.

Kuvasz är de hundraser med den högsta IQ. Om en sådan rashund inte stimuleras psykiskt, kan det få utmaningar att anpassa sig.

Kuvasz skjul väldigt mye. Hundrasen kräver medium med stell av pelsen.

Kuvasz är inte avancerade att träna, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna rashund. Kuvasz är en väldigt känslig hund och noggrant planerad träning är obligatorisk. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasen kräver gott av utbildning.

Hundarna är vanligtvis mistenksomme mot okänd och kan visa aggresivitet. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta kuvasz. Hundar av denna rashund har en stark tendens att tygge

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De kan mycket väl vara hemma ensamma om de är vänner till den.

Klassificering: Kuvasz är godtas i databasen til FCI. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». FCI antal för kuvasz är 54 och den ble lägt till FCI databas 2000-04-06. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera rasen som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «working».

Sjukvård hos kuvasz: Tyvärr kan vissa få svag hälsa. Kuvasz är en rashund som har symtom förknippade med hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en onormal bildandet av höftnivå vävnad som kan orsaka förlamning och smärtsam artrit. Hudproblem är gemensamma hos rasen. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Kuvasz anatomi: Kuvasz är en stor rashund. Manliga hundar är så hög som 71 til 76 cm høy. Honor är så hög som 66 til 71 cm høy. Manliga hundar väger 45 til 52 kg. Honor väger 32 til 41 kg. Pälsen på kuvasz är halvlång.

Andra information om kuvasz: Kuvasz är vanligtvis inte avancerade å hitta djuret annonser.

Liknande hundraser

Här är ett antal hundraser liknande kuvasz:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Doberman Pinscher
Doberman Pinscher

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!