Komondor

Komondor

Komondor är en hyrdehund. Det är väl lämpade för att skydda boskap.

Komondor är en utmärkt vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Komondor har sitt ursprung från Ungern.

Komondor är en väldigt klok ras. Mental stimulans är grundläggande för välfärd.

En positiv sak med komondor är att integre skjul. Hundrasen kräver medium med pelsstell.

Komondor är inte omfattande utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna ras. Komondor är en överkänslig hund och det är därför lätt lydnad utbildning. Dessa hundar har medium med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver medium idrott.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter till andra raser.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De målar upp temne i närheten av ägare, snarare än att fly med på expeditioner.

Gruppering av komondor: Komondor är inklusive i katalog til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». Fédération Cynologique Internationale antal för komondor är 53 och den ble lägt till FCI databas 2000-04-06. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera hunderasen som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «working».

Hälsa hos komondor: Tyvärr kan en viss del få ohälsosamma. Komondor är en ras som drabbas av hoftedyslepsi. Det är hoftedyslepsi som är den vanligaste orsaken till artrit i höfterna med hundar. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det är ett livshotande tillstånd där tarmen roterar om sig själv. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens struktur: Komondor är en stor ras. Män är så hög som 51 til 64 centimeter høy. Honor är så hög som 48 til 56 centimeter høy. Män är så tung som 52 til 57 kg tung när den är full-växt. Honor är så tung som 50 til 54 kg tung när den är full-växt. Hunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Komondor har en ganska gemensamma anatomi. Halen är av medium längd och hängande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på komondor är långhårig.

Extra fakta om hunden: Prognoser livet för en komondor är 10 till 12 år. Hunden är vanligtvis inte omfattande å snoka upp till salu.

Lika raser

Listan nedan visar ett antal raser som har relationer till komondor:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Chihuahua
Chihuahua

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!