Kerry Blue Terrier

Kerry Blue Terrier

Kerry Blue Terrier är en grand vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Kerry Blue Terrier kommer från Irland.

Kerry Blue Terrier är en enormt smart hundra. Mental stimulans är oumbärlig för välfärd.

Rasen är hypoallergenisk. Ordet allergivänliga används för saker som inte orsakar allergiska reaktioner och om djur som inte är producerar allergener på jämlik fot med andra djur av samma art. En positiv sak med kerry blue terrier är att integre skjul. Hundrasen kräver medium med stell av pelsen.

Kerry Blue Terrier är inte utmanande att träna, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundra. Rasen är varken mer eller mindre överkänslig enn många andra hundraser. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasen kräver medium idrott.

Hundarna är vanligtvis mild mot främmande folk. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter jämfört med andra hundraser.

De kan skälla, men vanligtvis bara av medium grad. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. Dessa är bra hundar som kan bo i lägenheter.

Klassificering: Kerry Blue Terrier är godtas i databasen til FCI. De placeras i «stora och mellanstora terrier» (3.1) i grupp «terriere». FCI symbol för kerry blue terrier är 3 och den ble lägt till FCI databas 2005-04-19. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «terriere». United Kennel Club klassificera rasen som «terrier». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «terrier».

Sjukvård hos kerry blue terrier: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem. Många har problem med ögonen. Cystor kan förekomma. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Kerry Blue Terrier anatomi: Manliga hundar är så hög som 46 til 51 cm høy. Honor är så hög som 43 til 48 cm høy. Manliga hundar väger 15 til 18 kg tung när den är full-växt. Honor väger 15 til 18 kg tung när den är full-växt. Pälsen på kerry blue terrier är halvlång.

Extra information om kerry blue terrier: Rasen är passform attraktiv och lätt å hitta på bönder.

Liknande hundraser

Här är en förteckning över hundraser viss du gillade kerry blue terrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Alaskan Malamute
Alaskan Malamute

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!