Jack Russell Terrier

Jack Russell Terrier

Jack Russell Terrier är en suverän jakthund. Jaktterriere som jack russell terrier används till jakt över stora delar av världen. De jagar små djur som rävar och kaniner.

Jack Russell Terrier skapas i Australien.

Jack Russell Terrier är de raser med den högsta IQ. Om en sådan hundra inte stimuleras psykiskt, kan det få problem att anpassa sig.

Jack Russell Terrier skjul normal. Den kräver liten pelsstell.

Jack Russell Terrier är inte knepig utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundra. Hunderasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra raser. Dessa hundar har massor av energi. Hunderasen kräver normal fysisk träning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okänd. Hundarna är mycket aggressiv mot andra hundar. Hundar är bra med barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta hunden.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. Detta är mycket lekfull hund.

Klassificering: Jack Russell Terrier är engagerade i katalog til FCI. De placeras i «små terrier» (3.2) i grupp «terriere». FCI antal för jack russell terrier är 345 och den ble lägt till FCI databas 2000-10-25. United Kennel Club klassificera hunderasen som «terrier».

Sjukvård hos jack russell terrier: Tyvärr kan många få hälsoproblem. Den här hunderasen har ofta en PRA sjukdomar. Hundar som lider av detta sjukdomar är ofta blinda. PRA är en grupp av genetiska sjukdomar som ofta förekommer på vissa raser. Hunderasen har oroväckande mycket epilepsi. De kan ha glaukom. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens anatomi: Jack Russell Terrier är en lilla hundra. Manliga hundar är så hög som 25 til 30 cm høy. Honor är så hög som 25 til 30 cm høy. Manliga hundar är så tung som 6 til 8 kg tunga. Honor väger 6 til 8 kg tunga. Hunden har stora semi-porträtt öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Jack Russell Terrier har en ganska gemensamma byggnad. Halen är väldigt kort och högt bärande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på jack russell terrier är kort.

Mer fakta om hunden: Förväntat livet för en jack russell terrier är 15 till 17 år. Hunderasen är ganska eftersökt och enkel å hitta hund på marknaden. Andra namn för denna hunderasen Puds, Shorties, Puddin'. Engelska ras namn på hunden är Jack Russell Terrier.

Jack Russell Terrier foto

Jack Russell Terrier Jack Russell Terrier Jack Russell Terrier Jack Russell Terrier

Lika raser

Här är ett antal raser viss du gillade jack russell terrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Grand danois
Grand danois

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!