Irsk setter

Irsk setter

Irsk setter är en överlägsen jakthund. Stående fågelhundar lokaliserar förändrats och visar jägaren hur tilltalande det är. Stående fågelhundar är för det mesta används för jakt på fåglar.

Irsk setter har sitt ursprung från Irland.

Denna hundrasen har medium intelligens till andra raser.

Irsk setter skjul medium. Dessa djur kräver mycket pelsstell.

Irsk setter är medium omfattande utbildning. Hunderasen är varken mer eller mindre överkänslig enn många andra raser. Dessa hundar har massor av energi. Hunderasen kräver mycket av idrott.

Hundarna är i allmänhet riklig ljusa tonor och inte alls aggressiv eller reserverad mot gäster. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter till andra raser.

De kan skälla, men vanligtvis bara av medium grad. Kan leva i kallt klimat. Detta är mycket lekfull hund.

Klustring: Irsk setter är inklusive i katalog til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «britiska och iriska pointere och settere» (7.2) i grupp «stötande och apporterande hundar». International Federation of Kennel Klubbar ID för irsk setter är 120 och den ble lägt till FCI databas 2001-03-13. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera hunderasen som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «sporting».

Hälsa hos irsk setter: Tyvärr kan en viss del få försvagad hälsa. Irsk setter är en hundra som drabbas av hoftedyslepsi. Det är hoftedyslepsi som är den vanligaste orsaken till artrit i höfterna med hundar. Den här hunderasen har ofta en PRA sjukdomar. Hundar som lider av detta sjukdomar är ofta blinda. Progressiv Retinal Atropi orsakar progressiv syn. Hudstörningar är utbrett hos hunderasen. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det är ett livshotande tillstånd där tarmen roterar om sig själv. Hunderasen har oroväckande mycket epilepsi. Hjertefeil och hjärta är en frekvent sjukdomar med denna hundra

Hundens utseende: Irsk setter är en stor hundra. Manliga hundar är så hög som 66 til 71 centimeter høy. Tisper är så hög som 61 til 66 centimeter høy. Manliga hundar är så tung som 29 til 34 kg tung när den är full-växt. Tisper är så tung som 25 til 29 kg tung när den är full-växt. Hunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis snarare lång. Irsk setter har en smal anatomi. Halen är kort och hängande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på irsk setter är långhårig.

Extra fakta om hunden: Prognoser livet för en irsk setter är 11 till 15 år. Hunderasen är snarare populär och enkel å hitta till salu. Denna har även andra namn: Irish Red Setter. Namn på hunden är Irish Setter.

Irsk setter foto

Irsk setter Irsk setter Irsk setter Irsk setter Irsk setter Irsk setter Irsk setter

Lika raser

Här kommer du att se valda raser ungefär med irsk setter:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Bichon Frise
Bichon Frise

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!