Icelandic Sheepdog

Icelandic Sheepdog

Icelandic Sheepdog tillhör den primitiva grupp raser. Dessa hundar har mindre än andra har påverkats av moderna hundeavl.

Icelandic Sheepdog är spetshundar. Spetshundar kallat även för spets.

Icelandic Sheepdog är en framstående gjeterhund. Koolie, Kelpie och border collie är de tre mest populära vallhundar i världen.

Icelandic Sheepdog ursprungligen från Island.

Denna rashunden har normal intelligens i motsats till andra rashundar.

Icelandic Sheepdog skjul normal. Den kräver anspråkslös pleie av pelsen.

Icelandic Sheepdog är normal komplicerade öka. Rasehunden är varken mer eller mindre känslig enn många andra rashundar. Dessa hundar har normal med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver en mängd av utbildning.

Hundarna är i allmänhet väldigt vänleg och inte alls aggressiv eller reserverad mot okända personer. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Hundar har inte riktigt uttalad rovdjur instinkter.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Icelandic Sheepdog klassifisering: Icelandic Sheepdog är auktoriserad i gruppering til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «nordliga gårdsspetsar och vallande spetsar» (5.3) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». International Federation of Kennel Klubbar märkning för icelandic sheepdog är 289 och den ble lägt till FCI databas 2007-03-06. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «diverse». United Kennel Club klassificera rasehunden som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «herding».

Hälsa hos icelandic sheepdog: Tyvärr kan inga hundar få hälsoproblem.

Rashundens utseende: Icelandic Sheepdog är en medium hundras. Manliga hundar är så hög som 30 til 41 centimeter høy. Tisper är så hög som 30 til 41 centimeter høy. Manliga hundar kan väga från 9 til 14 kg. Tisper är så tung som 9 til 14 kg. Rasehunden har stora står upp öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Icelandic Sheepdog har en ganska gemensamma byggnad. Halen är kort och svängda. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på icelandic sheepdog är långhårig.

Andra info om rasehunden: Väntat år att leva för en icelandic sheepdog är 11 till 12 år. Rasehunden är vanligtvis inte komplicerade å hitta marknaden. Denna hundras kallas även Islenskur Fjárhundur, Iceland Sheepdog, Islandsk Farehond, Friaar Dog, Icelandic Dog. Engelska benämningen på rasehunden är Icelandic Sheepdog.

Icelandic Sheepdog bilder

Icelandic Sheepdog Icelandic Sheepdog Icelandic Sheepdog Icelandic Sheepdog Icelandic Sheepdog Icelandic Sheepdog Icelandic Sheepdog Icelandic Sheepdog

Närstående rashundar

Här kommer du att se ett litet urval rashundar liknande icelandic sheepdog:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Border Collie
Border Collie

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!