Podenco Ibicenco

Podenco Ibicenco

Podenco Ibicenco tillhör den primitiva grupp hundar. Podenco Ibicenco har alltid levt i förhållande till människor, men i varierande grad.

Podenco Ibicenco kommer från Spanien.

Denna rashunden har medium IQ jämfört med andra hundraser.

Podenco Ibicenco skjul medium. Den kräver liten stell av pelsen.

Podenco Ibicenco är medium utmanande att träna. Rasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra hundraser. Dessa hundar har medium med energi och överskott jämfört med andra hundraser. Rasen kräver mycket av hållbar utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okänd. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta podenco ibicenco.

Den skäller relativt liten. Extrem kyla är inte något för dessa hundar.

Podenco Ibicenco och kennelklubbar: Podenco Ibicenco är godtas i databasen til F.C.I.. De placeras i «jagande hundar av urhundstyp» (5.7) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». F.C.I. antal för podenco ibicenco är 89 och den ble lägt till FCI databas 1982-05-26. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera rasen som «vinthundar och paria hundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «hounds».

Hälsoproblem hos podenco ibicenco: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Podenco Ibicenco form: Podenco Ibicenco är en medium renraset hund. Pojkar är så hög som 58 til 71 cm høy. Flickor är så hög som 56 til 66 cm høy. Pojkar väger 19 til 25 kg hos vuxna hundar. Flickor väger 18 til 20 kg hos vuxna hundar. Podenco ibicenco har stora stående öron. Benen är typiskt ganska lång. Podenco Ibicenco har en smal byggd kropp. Halen är av medium längd och hängande. Dessa hundar har en lång näsa. Pälsen på podenco ibicenco är strävhåriga.

Olika information om podenco ibicenco: Podenco ibicenco är typiskt inte utmanande å upptäcka på bönder. Andra namn för denna rasen Ibizan Warren Hound, Ibizan Podenco. Den engelska smeknamn på podenco ibicenco är Ibizan Hound.

Liknande hundraser

Nedan har vi sätt upp ett antal hundraser med samma användning som podenco ibicenco:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Dalmatiner
Dalmatiner

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!