Havaneser

Havaneser

Havaneser är typiska sällskapshundar.

Havaneser var föds upp i Turkiet.

Havaneser är en riklig klok hund. Mental stimulans är viktigt för välfärd.

Rasen är hypoallergenisk. Allergivänliga är ett begrepp som först användes i marknadsföring att beskriva allergi-vänlig kosmetika och textilier. Ordet kommer från hypo Som på grekiska betyder lägre än normalt. En positiv sak med havaneser är att integre skjul. Hundrasen kräver genomsnittlig med stell av pelsen.

Havaneser är riklig lätt att lära och inte komplicerade att träna. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Havaneser är en känslig hund och det är därför lätt utbildning och lydnad. Dessa hundar har genomsnittlig med energi och överskott jämfört med andra hundraser. Rasen kräver genomsnittlig utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan gäster. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Hundar har inte riktigt uttalad rovdjur instinkter.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. Detta är mycket lekfull hund. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen. Hundar av denna hund kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma. Dessa är bra hundar som kan bo i lägenheter.

Godkända kennelklubbar: Havaneser är medgav i databasen til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «bichon och närstående raser» (9.1) i grupp «Sällskapshundar». Fédération Cynologique Internationale ID för havaneser är 250 och den ble lägt till FCI databas 2008-11-04. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «toy». United Kennel Club klassificera rasen som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «toy».

Hälsa hos havaneser: Tyvärr kan en betydande del få betydande hälsoproblem.

Havaneser struktur: Havaneser är en hund. Män är så hög som 20 til 30 centimeter høy. Honor är så hög som 20 til 28 centimeter høy. Män väger 3 til 6 kg. Honor är så tung som 3 til 5 kg. Havaneser har stora hengende öron. Havaneser har en lätt byggnad. Halen är kort och svängda. Näsa är snarare kort. Pälsen på havaneser är långhårig och sjeggete i ansiktet.

Andra information om havaneser: Priset på en havaneser hund är 9000 kroner. Priset är dock beroende på kvaliteten för den enskilde och utnyttjande. Rasen är snarare populära och lätt å snoka upp marknaden. Denna har även andra namn: Bichon Havanais. American hunderaser namn på havaneser är Havanese.

Havaneser bilder

Havaneser Havaneser

Liknande hundraser

Listan nedan visar valda hundraser med samma egenskap som havaneser:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Bassethund
Bassethund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!