Harrier

Harrier

Harrier är en grand jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . En sporhundar bistår jägare att spåra ändrats.

Harrier skapas i England.

Harrier är en våldsamt smart hundra. Mental stimulans är oumbärlig för välfärd.

Harrier skjul normal. Den kräver liten pelsstell.

Harrier bäst lämpade för erfarna, kan det vara utmanande utbildning. Hunderasen är mer känslig till många andra raser. Dessa hundar har massor av energi. Hunderasen kräver mycket av hållbar utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan icke-familjemedlemmar. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta hunden.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel. De kan mycket väl vara hemma ensamma om de är vänner till den.

Klassificering: Harrier är engagerade i katalog til FCI. De placeras i «spårhundar» (6.1) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». FCI id för harrier är 295 och den ble lägt till FCI databas 1974-11-27. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera hunderasen som «sporhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «hounds».

Sjukvård hos harrier: Tyvärr kan många få hälsoproblem.

Hundens anatomi: Harrier är en medium hundra. Manliga hundar är så hög som 48 til 53 cm høy. Honor är så hög som 48 til 53 cm høy. Manliga hundar är så tung som 23 til 27 kg hos vuxna hundar. Honor väger 23 til 27 kg hos vuxna hundar. Hunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Harrier har en till viss del gemensamma byggd kropp. Halen är kort och högt bärande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på harrier är kort.

Olika fakta om hunden: Den beräknade livet för en harrier är 10 till 12 år. Hunderasen är till viss del eftersökt och enkel å hitta på bönder.

Lika raser

Här är utvalda raser viss du gillade harrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Maltese
Maltese

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!