Grand danois

Grand danois

Dessa hundar är kända för att slagge mycket.

Grand danois skapas i Tyskland.

Denna hundrasen har normal IQ till andra raser.

Grand danois skjul normal. Hundrasen kräver normal med pelsstell.

Grand danois är inte avancerade utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hund. Grand danois är en känslig hund och det är därför lätt dressyr hund. Dessa hundar har normal med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver mycket av fysisk träning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okänd. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Den skäller relativt liten. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Grand danois gruppering: Grand danois är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». F.C.I. antal för grand danois är 235 och den ble lägt till FCI databas 2001-03-13. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «working».

Hälsoproblem hos grand danois: Tyvärr kan många få nedsatt hälsa. Grand danois är en hund som har symtom förknippade med hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi kan förutom andra negativa effekter, till exempel sjukdomar i ryggen. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det är ett livshotande tillstånd där tarmen roterar om sig själv. Hjertefeil och hjärta är en frekvent sjukdomar med denna hund Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens form: Grand danois är en enorm hund. Pojkar är så hög som 69 til 74 cm høy. Flickor är så hög som 64 til 69 cm høy. Pojkar är så tung som 54 til 91 kg tunga. Flickor väger 45 til 59 kg tunga. Hunden har stora roende men ofta beskäras öron. Benen är typiskt väldigt lång. Grand danois har en muskelhund byggnad. Halen är kort och hängande. Dessa hundar har en lång näsa. Pälsen på grand danois är kort.

Mer fakta om hunden: Förväntat livet för en grand danois är 8 till 12 år. Hunderasen är eftersökt och enkel å upptäcka djuret annonser. Andra namn för denna hunderasen Deutsche Dogge, Grand Dianos. Smeknamn i engelska på hunden är Great Dane.

Grand danois foto

Grand danois Grand danois Grand danois Grand danois Grand danois Grand danois Grand danois Grand danois Grand danois Grand danois Grand danois Grand danois

Lika raser

Nedan har vi sätt upp ett antal raser som liknar grand danois:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Miniature Pinscher
Miniature Pinscher

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!