Gordonsetter

Gordonsetter

Gordonsetter är en utmärkt jakthund. Stående fågelhundar lokaliserar förändrats och visar jägaren hur tilltalande det är. Stående fågelhundar är för det mesta används för jakt på fåglar.

Gordonsetter har sitt ursprung från Skottland.

Denna hundrasen har medium intelligens till andra raser.

Gordonsetter skjul medium. Hundrasen kräver medium med pelsstell.

Gordonsetter är inte komplexa utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna ras. Hunderasen är varken mer eller mindre överkänslig enn många andra raser. Dessa hundar har massor av energi. Hunderasen kräver gott av idrott.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan gäster. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter till andra raser.

De kan skälla, men vanligtvis bara av medium grad. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Gruppering av gordonsetter: Gordonsetter är inklusive i katalog til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «kontinentala pointere» (7.1) i grupp «stötande och apporterande hundar». Fédération Cynologique Internationale ID för gordonsetter är 6 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-14. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera hunderasen som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «sporting».

Hälsa hos gordonsetter: Tyvärr kan en viss del få ohälsosamma. Gordonsetter är en ras som har hälsoproblem relaterade till hoftedyslepsi. Det är hoftedyslepsi som är den vanligaste orsaken till artrit i höfterna med hundar.

Hundens struktur: Gordonsetter är en stor ras. Män är så hög som 61 til 69 centimeter høy. Honor är så hög som 58 til 66 centimeter høy. Män är så tung som 25 til 36 kg tung när den är full-växt. Honor är så tung som 20 til 32 kg tung när den är full-växt. Hunden har jättestora hengende öron. Benen är vanligtvis snarare lång. Gordonsetter har en snarare gemensamma anatomi. Halen är kort och hängande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på gordonsetter är halvlång.

Extra fakta om hunden: Prognoser livet för en gordonsetter är 10 till 12 år. Hunderasen är snarare populär och enkel å snoka upp till salu.

Gordonsetter foto

Gordonsetter Gordonsetter Gordonsetter Gordonsetter

Lika raser

Listan nedan visar valda raser som har relationer till gordonsetter:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Maltese
Maltese

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!