Strävhårig vorsteh

Strävhårig vorsteh

Strävhårig vorsteh är en erkända vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Strävhårig vorsteh kommer från Tyskland.

Strävhårig vorsteh är en väldigt smart hundra. Mental stimulans är oumbärlig för välfärd.

Strävhårig vorsteh är inte problem att träna, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundra. Rasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra hundraser. Dessa hundar har massor av energi.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okänd. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men vanligtvis bara av medium grad. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Klassificering: Strävhårig vorsteh är godtas i databasen til FCI. De placeras i «kontinentala pointere» (7.1) i grupp «stötande och apporterande hundar». FCI antal för strävhårig vorsteh är 98 och den ble lägt till FCI databas 2000-10-25. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera rasen som «geværhundar».

Sjukvård hos strävhårig vorsteh: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem. Strävhårig vorsteh är en hundra som har svårt hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en onormal bildandet av höftnivå vävnad som kan orsaka förlamning och smärtsam artrit.

Strävhårig vorsteh anatomi: Strävhårig vorsteh är en stor hundra. Manliga hundar är så hög som 61 til 66 cm høy. Honor är så hög som 51 til 56 cm høy. Manliga hundar väger 27 til 32 kg hos vuxna hundar. Honor väger 27 til 32 kg hos vuxna hundar. Strävhårig vorsteh har stora hengende öron. Benen är vanligtvis ganska lång. Strävhårig vorsteh har en ganska gemensamma byggd kropp. Halen är kort och hängande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på strävhårig vorsteh är strävhåriga.

Olika information om strävhårig vorsteh: Den beräknade ålder för en strävhårig vorsteh är 12 till 14 år. Rasen är ganska attraktiv och lätt å hitta ads. Andra namn för denna rasen German Wire-haired Pointing Dog, Deutsch Drahthaar. Engelska ras namn på strävhårig vorsteh är German Wirehaired Pointer.

Liknande hundraser

Här är ett antal hundraser viss du gillade strävhårig vorsteh:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Sankt bernhardshund
Sankt bernhardshund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!