Field Spaniel

Field Spaniel

Field Spaniel är en ojämförlig jakthund. Spaniel hundar är typiskt ojämförlig till jakt. Ansökan är Fuglejakt, ungefär samma som för stående fågelhundar.

Field Spaniel kommer från England.

Field Spaniel är en riklig oppvakt renraset hund. Mental stimulans är ett måste för välfärd.

Field Spaniel skjul medium. Hundrasen kräver medium med stell av pelsen.

Field Spaniel är inte problem att träna, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna renraset hund. Rasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra hundraser. Dessa hundar har massor av energi. Rasen kräver mycket av utbildning.

Hundarna är typiskt velgjørende mot gäster. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel.

Field Spaniel och kennelklubbar: Field Spaniel är godtas i databasen til F.C.I.. De placeras i «apporterande hundar» (8.2) i grupp «apporterande hundar». F.C.I. ID för field spaniel är 123 och den ble lägt till FCI databas 2009-03-26. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera rasen som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «sporting».

Hälsoproblem hos field spaniel: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem. Field Spaniel är en renraset hund som har svårt hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en onormal bildandet av höftnivå vävnad som kan orsaka förlamning och smärtsam artrit. öroninfektioner är gemensamma hos Field Spaniel. Många har problem med ögonen.

Field Spaniel form: Pojkar är så hög som 41 til 46 cm høy. Flickor är så hög som 41 til 46 cm høy. Pojkar väger 14 til 20 kg. Flickor väger 14 til 20 kg. Pälsen på field spaniel är halvlång.

Andra information om field spaniel: Rasen är snarare attraktiv och lätt å upptäcka ads.

Liknande hundraser

Nedan har vi sätt upp valda hundraser med samma användning som field spaniel:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Bassethund
Bassethund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!