English Foxhound

English Foxhound

English Foxhound är en utmärkta jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . En sporhundar bistår jägare att spåra ändrats.

English Foxhound kommer från England.

Denna rashunden har medium IQ jämfört med andra hundraser.

English Foxhound bäst lämpade för erfarna, kan det vara problem att träna. Rasen är mer överkänslig jämfört med många andra hundraser. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar.

Hundarna är i allmänhet väldigt trevlig och bekväm och inte alls aggressiv eller reserverad mot okänd. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta english foxhound.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Disse hundar kommer i allmänhet tjut. De kan utbildas till måttliga, men det ligger i deras natur att tjut. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel. De kan mycket väl vara hemma ensamma om de är vänner till den.

English Foxhound gruppering: English Foxhound är godtas i databasen til F.C.I.. De placeras i «spårhundar» (6.1) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». F.C.I. antal för english foxhound är 159 och den ble lägt till FCI databas 2009-06-23. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera rasen som «sporhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «hounds».

Hälsoproblem hos english foxhound: Tyvärr kan vissa få nedsatt hälsa.

English Foxhound form: English Foxhound är en stor hund. Pojkar är så hög som 56 til 64 cm høy. Flickor är så hög som 53 til 61 cm høy. Pojkar väger 29 til 32 kg tung när den är full-växt. Flickor väger 29 til 32 kg tung när den är full-växt. English foxhound har stora hengende öron. Benen är typiskt ganska lång. English Foxhound har en ganska gemensamma anatomi. Halen är av medium längd och högt bärande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på english foxhound är kort.

Extra information om english foxhound: Prognoser ålder för en english foxhound är 8 till 10 år. English foxhound är typiskt inte problem å upptäcka till salu.

English Foxhound bilder

English Foxhound English Foxhound English Foxhound English Foxhound English Foxhound English Foxhound

Liknande hundraser

Nedan har vi sätt upp ett antal hundraser som liknar english foxhound:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Skotsk terrier
Skotsk terrier

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!