Drever

Drever

Drever är en lysande jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . En sporhundar bistår jägare att spåra ändrats.

Drever skapas i Sverige.

Hundarna är i allmänhet våldsamt bekväm och inte alls aggressiv eller reserverad mot icke-familjemedlemmar. Normalt inte aggressiv mot andra hundar.

De kan skälla, men vanligtvis bara av normal grad.

Klassificering: Drever är engagerade i katalog til FCI. De placeras i «spårhundar» (6.1) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». FCI id för drever är 130 och den ble lägt till FCI databas 2006-02-21. United Kennel Club klassificera hunderasen som «sporhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «hounds».

Hundens anatomi: Drever är en medium rashund. Manliga hundar är så hög som 28 til 41 cm høy. Honor är så hög som 28 til 41 cm høy. Manliga hundar är så tung som 14 til 15 kg tung när den är full-växt. Honor väger 14 til 15 kg tung när den är full-växt. Hunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis till viss del kort. Drever har en till viss del gemensamma anatomi. Halen är kort och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på drever är kort.

Extra fakta om hunden: Prognoser livet för en drever är 12 till 14 år. Hunderasen är till viss del eftersökt och enkel å hitta till salu. Hundrasen har även andra namn, såsom Swedish Dachsbracke, Schwedische Dachsbracke, Perro tejonero Sueco, Basset suédois. Engelska namn på hunden är Drever.

Lika raser

Här är utvalda raser liknande drever:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Grand danois
Grand danois

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!