Hund

Hund

Hunden (tamhunden) kallas människans bästa vän. Dess vetenskapliga namn är Canis lupus familiaris och är en främmande undrar om gråulvene. Vår domestiserte hundar har varit människans bästa sällskap av alla djur i alla tider.

Våra tamhundar har en viktig plats i den mänskliga historien, och ända sedan det var tämja för 15.000 år sedan Det har hjälpt människor i hela världen till lösa svåra utmaningar, såsom att skrämma bort rovdjur, djur och sjukvård och transporter. Till exempel är den beräknade utvandringen över Berings sund hade inte varit möjligt utan släde hundar.

Hunden hjälper också människor i dagens samhälle, och som förutom att vara en följeslagare hunden och företag, utföra många användbara funktioner för oss människor. De utför uppgifter i samband med jakt, Gjeting, skydd, skydd och för att hjälpa handikappade personer.

Det uppskattas att det finns 400 miljoner hundar i världen. De finns i en mängd olika färger, storlekar, och med vitt skilda egenskaper. Med selektiv avel har vi formade hundraser som har fastställts för att lösa specifika uppgifter.

Hund bilder

Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Pyreneerhund
Pyreneerhund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!