Dogue de Bordeaux

Dogue de Bordeaux

Dogue de Bordeaux är en utmärkt vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Dogue de Bordeaux har använts som kamphund. Hundkamparanvänds för underhållning och innehåll, och kan generera inkomster för de berörda. Det är förbudet mot striderna hundar i de flesta länder i världen.

Dessa hundar är kända för att sikle en god del.

Dogue de Bordeaux har sitt ursprung från Frankrike.

Denna hundrasen har medium intelligens till andra raser.

Dogue de Bordeaux skjul medium. Den kräver liten pelsstell.

Dogue de Bordeaux bäst lämpade för erfarna, kan det vara komplexa utbildning. Hunderasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra raser. Dessa djur är inte det mest energiska hund i världen. Hunderasen kräver en god del av utbildning.

Hundarna är mycket aggressiv mot andra hundar. Hundar är bra med barn. Hundar har inte riktigt uttalad rovdjur instinkter.

Den skäller relativt liten. Dogue de Bordeaux trivs inte så bra i värmen. De målar upp temne i närheten av ägare, snarare än att fly med på expeditioner.

Godkända kennelklubbar: Dogue de Bordeaux är inklusive i katalog til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». Fédération Cynologique Internationale märkning för dogue de bordeaux är 116 och den ble lägt till FCI databas 2008-11-04. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vakthundar».

Hälsa hos dogue de bordeaux: Tyvärr kan en viss del få betydande hälsoproblem.

Hundens struktur: Män är så hög som 61 til 69 centimeter høy. Honor är så hög som 58 til 66 centimeter høy. Män är så tung som 50 til 52 kg. Honor är så tung som 45 til 50 kg. Pälsen på dogue de bordeaux är kort.

Andra fakta om hunden: Priset på en dogue de bordeaux hund är 12000 kroner. Priset är dock beroende på kvaliteten för den enskilde och utnyttjande. Hunderasen är ganska populär och enkel å snoka upp till salu. Denna hund kallas även French Mastiff. American hunderaser namn på hunden är Dogue de Bordeaux.

Dogue de Bordeaux foto

Dogue de Bordeaux Dogue de Bordeaux Dogue de Bordeaux

Lika raser

Listan nedan visar ett litet urval raser med samma egenskap som dogue de bordeaux:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Golden Retriever
Golden Retriever

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2017 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!