Dandie Dinmont Terrier

Dandie Dinmont Terrier

Dandie Dinmont Terrier skapas i Storbritannien.

Denna hundrasen har normal IQ till andra raser.

Hunderasen är hypoallergenisk. Hund som ger mindre eller inte alls, eller som har samma pH som människohår vanligtvis ge en mildare allergisk reaktion, men allergi kan aldrig förvänta sig att hitta en hund som aldrig kommer att ge upphov till allergiska reaktioner. En positiv sak med dandie dinmont terrier är att integre skjul. Hundrasen kräver normal med pelsstell.

Dandie Dinmont Terrier är normal knepig utbildning. Hunderasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra raser. Dessa hundar har normal med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver relativt liten fysisk träning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan främling. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. De kan vara , om de uppmanas att göra det. Dessa hundar kan leva i en lägenhet.

Klassificering: Dandie Dinmont Terrier är engagerade i katalog til FCI. De placeras i «små terrier» (3.2) i grupp «terriere». FCI märk för dandie dinmont terrier är 168 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «terriere». United Kennel Club klassificera hunderasen som «terrier». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «terrier».

Sjukvård hos dandie dinmont terrier: Tyvärr kan många få hälsoproblem. Problem med ryggen är normalt.

Hundens anatomi: Dandie Dinmont Terrier är en små hundra. Manliga hundar är så hög som 25 til 30 cm høy. Honor är så hög som 20 til 25 cm høy. Manliga hundar är så tung som 9 til 11 kg tunga. Honor väger 8 til 9 kg tunga. Hunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis relativt kort. Dandie Dinmont Terrier har en relativt gemensamma byggnad. Halen är kort och hängande. Näsa är relativt kort. Pälsen på dandie dinmont terrier är strävhåriga.

Mer fakta om hunden: Förväntat livet för en dandie dinmont terrier är 12 till 15 år. Hunderasen är relativt eftersökt och enkel å hitta hund på marknaden.

Lika raser

Här är några andra raser viss du gillade dandie dinmont terrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Border Collie
Border Collie

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!