Dalmatiner

Dalmatiner

Dalmatiner ursprungligen från Kroatien.

Dalmatiner är en riklig intelligent hundra. Mental stimulans är nödvändig för välfärd.

Dalmatiner skjul normal. Hundrasen kräver normal med pleie av pelsen.

Dalmatiner är normal komplexa öka. Dalmatiner är en ömtålig hund och det är därför lätt dressyr. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver mycket av trim.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan gäster. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Klustring: Dalmatiner är auktoriserad i gruppering til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «relaterade raser» (6.3) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». International Federation of Kennel Klubbar ID för dalmatiner är 153 och den ble lägt till FCI databas 1999-04-14. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «ikke-sportsliga hundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «non-sporting».

Hälsa hos dalmatiner: Tyvärr kan inga hundar få försvagad hälsa. Dalmatiner är en hundra som har hälsoproblem relaterade till hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en av de mest studerade veterinära förhållandena på hund. Problem med huden är vanliga hos rasehunden. I många fall är registrerade med detta dövhet hundra. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens utseende: Dalmatiner är en större hundra. Manliga hundar är så hög som 64 til 69 centimeter høy. Tisper är så hög som 48 til 61 centimeter høy. Manliga hundar kan väga från 29 til 32 kilogram. Tisper är så tung som 20 til 29 kilogram. Rasehunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis snarare lång. Dalmatiner har en snarare gemensamma kroppsbyggnad. Halen är kort och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på dalmatiner är kort.

Andra info om rasehunden: Beräknat år att leva för en dalmatiner är 10 till 12 år. Rasehunden är populär och lätt å hitta till salu. Denna har även andra namn: Dalmatinac, Carriage Dog, Spotted Coach Dog, Firehouse Dog, Plum Pudding Dog, Dal, Dally. Namn på rasehunden är Dalmatian.

Dalmatiner bilder

Dalmatiner Dalmatiner Dalmatiner Dalmatiner Dalmatiner Dalmatiner Dalmatiner Dalmatiner Dalmatiner Dalmatiner Dalmatiner Dalmatiner Dalmatiner

Närstående rashundar

Här kommer du att se valda rashundar ungefär med dalmatiner:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Shar Pei
Shar Pei

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!