Curly-Coated Retriever

Curly-Coated Retriever

Curly-Coated Retriever är en ojämförlig jakthund. Retrivere kallas apporterande hundar. De svarar också för verbala kommandon och hand signaler och ljud.

Curly-Coated Retriever skapas i England.

Curly-Coated Retriever är en väldigt oppvakt renraset hund. Mental stimulans är ett måste för välfärd.

Curly-Coated Retriever skjul normal. Den kräver liten pelsstell.

Curly-Coated Retriever är inte problem utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna renraset hund. Hunderasen är varken mer eller mindre ömtålig enn många andra raser. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Hunderasen kräver mycket av trim.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okänd. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men typiskt bara av normal grad. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Curly-Coated Retriever och kennelklubbar: Curly-Coated Retriever är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «retrivere» (8.1) i grupp «apporterande hundar». F.C.I. antal för curly-coated retriever är 110 och den ble lägt till FCI databas 1999-01-22. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera hunderasen som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «sporting».

Hälsoproblem hos curly-coated retriever: Tyvärr kan många få hälsoproblem. Curly-Coated Retriever är en renraset hund som har svårt hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi kan förutom andra negativa effekter, till exempel sjukdomar i ryggen. Den här hunderasen har ofta en PRA sjukdomar. Hundar som lider av detta sjukdomar är ofta blinda. Progressiv retinal atropi försvagar bilateral degeneration av näthinnan.

Hundens form: Curly-Coated Retriever är en större renraset hund. Pojkar är så hög som 64 til 69 cm høy. Flickor är så hög som 58 til 64 cm høy. Pojkar är så tung som 36 til 45 kilogram. Flickor väger 29 til 39 kilogram. Hunden har stora hengende öron. Benen är typiskt normalt lång. Curly-Coated Retriever har en ganska gemensamma kroppsbyggnad. Halen är av normal längd och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på curly-coated retriever är vågig.

Andra fakta om hunden: Beräknat livet för en curly-coated retriever är 8 till 12 år. Hunderasen är ganska eftersökt och enkel å upptäcka ads.

Lika raser

Nedan har vi sätt upp ett antal raser med samma användning som curly-coated retriever:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Border Collie
Border Collie

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!