Coton De Tulear

Coton De Tulear

Coton De Tulear är typiska sällskapshundar.

Coton De Tulear har sitt ursprung från Madagaskar.

Coton De Tulear är en mycket oppvakt hund. Mental stimulans är väsentlig för välfärd.

Rasehunden är hypoallergenisk. Hund som ger mindre eller inte alls, eller som har samma pH som människohår vanligtvis ge en mildare allergisk reaktion, men allergi kan aldrig förvänta sig att hitta en hund som aldrig kommer att ge upphov till allergiska reaktioner. En positiv sak med coton de tulear är att integre skjul. Dessa djur kräver omfattande pleie av pelsen.

Coton De Tulear är inte knepig öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hund. Coton De Tulear är en mycket känslig hund och noggrant planerad då utbildning är väsentlig. Dessa hundar har måttlig med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver relativt anspråkslös fysisk träning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan utomstående. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Har nästan inga negativa rovdjur instinkt.

Den skäller relativt anspråkslös. Detta är mycket lekfull hund. Hundar av denna hund kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma. De kan väl bo i en mindre lägenhet.

Coton De Tulear gruppering: Coton De Tulear är representerar i gruppering til F.C.I.. De placeras i «bichon och närstående raser» (9.1) i grupp «Sällskapshundar». F.C.I. ID för coton de tulear är 283 och den ble lägt till FCI databas 1999-11-25. United Kennel Club klassificera rasehunden som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «toy».

Hälsoproblem hos coton de tulear: Tyvärr kan en hel del få nedsatt hälsa.

Rashundens form: Coton De Tulear är en hund. Pojkar är så hög som 25 til 30 cm høy. Flickor är så hög som 25 til 30 cm høy. Pojkar kan väga från 5 til 7 kg tunga. Flickor väger 5 til 7 kg tunga. Rasehunden har stora hengende öron. Benen är typiskt ungefär kort. Coton De Tulear har en ungefär gemensamma byggnad. Halen är kort och hängande. Näsa är ungefär kort. Pälsen på coton de tulear är halvlång.

Mer info om rasehunden: Förväntat år att leva för en coton de tulear är 14 till 16 år. Rasehunden är ungefär älskade och lätt å upptäcka hund på marknaden.

Närstående rashundar

Nedan har vi sätt upp en lista rashundar som liknar coton de tulear:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Rottweiler
Rottweiler

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!