Clumber Spaniel

Clumber Spaniel

Clumber Spaniel är en erkända jakthund. Spaniel hundar är vanligtvis erkända till jakt. Ansökan är Fuglejakt, ungefär samma som för stående fågelhundar.

Clumber Spaniel har sitt ursprung från England.

Clumber Spaniel är en våldsamt smart hundra. Mental stimulans är oumbärlig för välfärd.

Clumber Spaniel skjul våldsamt mye. Rasehunden är därför inte det bästa valet för allergiker. Hundrasen kräver måttlig med pleie av pelsen.

Clumber Spaniel är inte problem öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundra. Rasehunden är varken mer eller mindre ömtålig enn många andra rashundar. Dessa hundar har måttlig med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver relativt anspråkslös trim.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan icke-familjemedlemmar. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar.

De kan skälla, men vanligtvis bara av måttlig grad. Kan leva i kallt klimat.

Klassificering: Clumber Spaniel är representerar i gruppering til FCI. De placeras i «apporterande hundar» (8.2) i grupp «apporterande hundar». FCI id för clumber spaniel är 109 och den ble lägt till FCI databas 2009-03-26. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «sporting».

Sjukvård hos clumber spaniel: Tyvärr kan en hel del få hälsoproblem. Clumber Spaniel är en hundra som har svårt hoftedyslepsi. Bland de större rashundar är tyvärr hoftedyslepsi en typisk sjukdom. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens anatomi: Clumber Spaniel är en great fit hundra. Manliga hundar är så hög som 48 til 51 cm høy. Honor är så hög som 43 til 48 cm høy. Manliga hundar kan väga från 32 til 39 kilogram. Honor väger 25 til 32 kilogram. Rasehunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis till viss del kort. Clumber Spaniel har en till viss del gemensamma kroppsbyggnad. Halen är våldsamt kort och hängande. Näsa är till viss del kort. Pälsen på clumber spaniel är halvlång.

Andra info om rasehunden: Beräknat år att leva för en clumber spaniel är 10 till 12 år. Rasehunden är till viss del älskade och lätt å hitta ads.

Närstående rashundar

Här är utvalda rashundar viss du gillade clumber spaniel:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Labrador Retriever
Labrador Retriever

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!