Cão Fila de São Miguel

Cão Fila de São Miguel är en underbar gjeterhund. Till skillnad från herde hundar att skydda besättningen av boskap kommer vallhundar flyttar flockar.

Cão Fila de São Miguel är en underbar vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Cão Fila de São Miguel var föds upp i Portugal.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okända personer.

Godkända kennelklubbar: Cão Fila de São Miguel är medgav i databasen til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». Fédération Cynologique Internationale märkning för cão fila de são miguel är 340 och den ble lägt till FCI databas 2007-05-21.

Cão Fila de São Miguel struktur: Cão Fila de São Miguel är en stor hund. Män är så hög som 48 til 61 centimeter høy. Honor är så hög som 48 til 58 centimeter høy. Män väger 25 til 41 kg tunga. Honor är så tung som 20 til 36 kg tunga. Cão fila de são miguel har stora står upp öron. Benen är vanligtvis ganska lång. Cão Fila de São Miguel har en muskelhund byggnad. Näsa är ganska kort. Pälsen på cão fila de são miguel är kort.

Mer information om cão fila de são miguel: Förväntat ålder för en cão fila de são miguel är 14 till 16 år. Cão fila de são miguel är vanligtvis inte problemfyllt å snoka upp i försäljningen annonser. Denna hund kallas även Cão de Fila de São Miguel. American hunderaser namn på cão fila de são miguel är Cao de Fila de Sao Miguel.

Liknande hundraser

Listan nedan visar ett litet urval hundraser med samma egenskap som cão fila de são miguel:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Collie
Collie

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!