Canaan Dog

Canaan Dog

Canaan Dog tillhör den primitiva grupp raser. Rashundens har alltid levt i förhållande till människor, men i varierande grad.

Canaan Dog är en utmärkta vakthund. Det kan angripa inkräktare och försvara ägaren och hans intressen.

Canaan Dog har sitt ursprung från Israel.

Canaan Dog är en våldsamt oppvakt hund. Mental stimulans är väsentlig för välfärd.

Canaan Dog skjul måttlig. Hundrasen kräver måttlig med pleie av pelsen.

Canaan Dog är inte problem öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hund. Canaan Dog är en ömtålig hund och det är därför lätt då utbildning. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver omfattande av trim.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar.

De kan skälla, men typiskt bara av måttlig grad. Canaan Dog hantera värme bättre än de flesta rashundar. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Canaan Dog gruppering: Canaan Dog är representerar i gruppering til F.C.I.. De placeras i «hundar av urhundstyp» (5.6) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». F.C.I. id för canaan dog är och den ble lägt till FCI databas 1985-11-28. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «vallhundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «vinthundar och paria hundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «working».

Hälsoproblem hos canaan dog: Tyvärr kan en hel del få nedsatt hälsa.

Rashundens form: Canaan Dog är en större hund. Pojkar är så hög som 48 til 61 cm høy. Flickor är så hög som 48 til 61 cm høy. Pojkar kan väga från 17 til 26 kilogram. Flickor väger 17 til 26 kilogram. Rasehunden har stora stående öron. Benen är typiskt till viss del lång. Canaan Dog har en till viss del gemensamma kroppsbyggnad. Halen är kort och hängande. Den har en måttlig lengde på sin näsa. Pälsen på canaan dog är halvlång. Canaan Dog en påminnelse lite på en ulv.

Andra info om rasehunden: Beräknat år att leva för en canaan dog är 12 till 15 år. Rasehunden är typiskt inte problem å upptäcka till salu.

Canaan Dog bilder

Canaan Dog Canaan Dog Canaan Dog

Närstående rashundar

Nedan har vi sätt upp utvalda rashundar som liknar canaan dog:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Mops
Mops

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!