Bullmastiff

Bullmastiff

Bullmastiff är en briljant vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Dessa hundar är kända för att slagge mycket.

Bullmastiff kommer från England.

Bullmastiff är en väldigt oppvakt renraset hund. Mental stimulans är ett måste för välfärd.

En positiv sak med bullmastiff är att integre skjul. Den kräver liten stell av pelsen.

Bullmastiff är inte avancerade att träna, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna renraset hund. Bullmastiff är en överkänslig hund och det är därför lätt träning. Dessa djur är inte det mest energiska hund i världen. Rasen kräver medium idrott.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okänd. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt. Hundar av denna renraset hund har en stark tendens att tygge

Dessa hundar skäller mycket liten. Bullmastiff trivs inte så bra i värmen. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. rasen kan ofta vara hemma ensam utan problem.

Bullmastiff och kennelklubbar: Bullmastiff är godtas i databasen til F.C.I.. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». F.C.I. antal för bullmastiff är 157 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera rasen som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «working».

Hälsoproblem hos bullmastiff: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem. Bullmastiff är en renraset hund som har symtom förknippade med hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en onormal bildandet av höftnivå vävnad som kan orsaka förlamning och smärtsam artrit. Ögonlock problem är inte ovanligt. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Bullmastiff form: Bullmastiff är en mycket hög renraset hund. Pojkar är så hög som 64 til 69 cm høy. Flickor är så hög som 61 til 66 cm høy. Pojkar väger 50 til 60 kg tung när den är full-växt. Flickor väger 45 til 54 kg tung när den är full-växt. Rasen har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Bullmastiff har stora semi-hängande öron. Benen är typiskt ganska lång. Bullmastiff har en massiva anatomi. Halen är kort och hängande. Näsa är ganska kort. Pälsen på bullmastiff är kort.

Extra information om bullmastiff: Prognoser ålder för en bullmastiff är 8 till 10 år. Antalet valpar som är födda är från 4 till 13 valper. Rasen är ganska attraktiv och lätt å upptäcka djuret annonser.

Bullmastiff bilder

Bullmastiff Bullmastiff Bullmastiff Bullmastiff Bullmastiff Bullmastiff Bullmastiff Bullmastiff

Liknande hundraser

Nedan har vi sätt upp ett antal hundraser med samma användning som bullmastiff:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Chesapeake Bay Retriever
Chesapeake Bay Retriever

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2017 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!